Libnet.ro
UNICEF

08:45

GALERIE FOTO Jandarmii din judetul Buzau doneaza lunar cate un leu, pentru copiii institutionalizati

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Jandarmii din judetul Buzau doneaza lunar cate un leu, pentru copiii institutionalizati

Clipe de neuitat pentru 60 de copii dintr-un centru de plasament din municipiul Buzau. Micutii, aflati in tabara la Bisoca, au facut drumetii montane, au coborat pe tiroliana si au participat la jocuri interactive alaturi de reprezentanti ai Jandarmeriei, dar si ai altor institutuii publice, partenere intr-un proiect umanitar. continuă pe Adevărul

FOTO Jandarmii din judetul Buzau doneaza lunar cate un leu, pentru copiii institutionalizati

Clipe de neuitat pentru 60 de copii dintr-un centru de plasament din municipiul Buzau. Micutii, aflati in tabara la Bisoca, au facut drumetii montane, au coborat pe tiroliana si au participat la jocuri interactive alaturi de reprezentanti ai Jandarmeriei, dar si ai altor institutuii publice, partenere intr-un proiect umanitar.

Focare de pesta porcina africana, in judetul Buzau

Pesta porcina a fost confirmata in judetul Buzau, au anuntat autoritatile judetene convocate astazi in Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Doua focare au fost confirmate de laboratorul national de referinta in doua gospodarii din localitatile Panatau si Lunca, o suspiciune fiind si intr-o alta gospodarie din judetul Buzau.

Cum a ajuns pesta porcina africana in judetul Buzau, confirmata duminica in doua gospodarii

Duminica a fost confirmata prezenta virusului pestei porcine africane PPA) la porcii din doua gospodarii, din localitatile Lunca, Patarlagele, si Panatau, judetul Buzau. Vinovat pare a fi un barbat din Frecatei, judetul Tulcea, venit luna trecuta in vizita la rudele sale din comuna Panatau. Buzaul devine al 11-lea judet cu focare de pesta porcina africana.

Criza pestei porcine: Virusul a fost confirmat si in judetul Buzau. Autoritatile se dovedesc neputincioase (VIDEO)

Pesta porcina africana se extinde! Situatia este tot mai grava, in special in judetele din sud-estul tarii, iar autoritatile par neputincioase in fata virusului. in aceasta dimineata, doua focare de.

FOTO Catastrofa din manual. Biologia de clasa a VI-a: Inima si ficatul sunt pozitionate gresit n corp, elevii sunt ntrebati Cine si cum se produce urina?

Inima si ficatul sunt puse gresit intr-o fotografie care le prezinta elevilor de-a VI-a sistemul de organe al omului. Vasele de sange au cand 160. 000, cand 96 000 de kilometri. Apare o confuzie intre mucegai si paraziti, plus concepte ca orific sau lob interior al plamanului. Acestea sunt cateva dintre greselile care apar in primul manual de Biologie de clasa a VI-a scos de editura Ministerului Educatiei. Disciplina are doua manuale de la Editura Didactica si Pedagogica, care au antetul Ministerului, iar in cel de-al doilea sunt numeroase greseli gramaticale. Descarca din articol cele doua manuale de Biologie dupa care vor invata din 10 septembrie elevii de clasa a VI-a, scoase de Ministerul Educatiei, si vezi greselile pe care le contin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )