Libnet.ro
UNICEF

08:30

GALERIE FOTO: Primul site din lume a implinit 30 de ani. Cum a evoluat pana in prezent

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO: Primul site din lume a implinit 30 de ani. Cum a evoluat pana in prezent

Symbolics. com a implinit pe 15 martie 30 de ani. Este primul site din lume care s-a inregistrat pe domeniul . com. Pentru a celebra trei decenii de existenta pe internet, site-ul are ca deschidere un timelaps grafic cu tot felul de tipologii de constructii, de la caramida, beton armat, structuri pe lemn pana la cladiri din otel si sticla. continuă pe România Liberă

VIDEOFOTO: Top 8 cele mai vechi site-uri din lume, cum au evoluat si cum arata astazi

Internetul, in urma cu 30 de ani, nu arata cum il stim noi astazi. in prezent, la fiecare ora, se inregistreaza cel putin un site, blog la nivel mondial, dar in urma cu 30 de ani, mai exact intre 15 martie 1985 si 25 martie 1986 s-au inregistrat doar 13 site-uri. Practic a fost nevoie de un an de zile ca sa existe cateva site-uri in reteaua www. Toate, la vremea respectiva, a au avut domeniul . com, cea mai veche extensie din lume si in prezent.

Primul transplant de penis din lume a fost finalizat cu succes

Primul transplant de penis din lume realizat cu succes a fost efectuat de o echipa de chirurgi din Africa de Sud. BBC scrie ca pacientul si-a pierdut penisul in urma unei proceduri de circumcizie esuate. in Africa.

TOP: Cei mai mari exportatori de arme din lume. China devanseaza Germania si urca pe locul trei

China a devansat Germania in topul celor mai mari exportatori de arme din lume, in timp ce Statele Unite raman pe primul loc. Volumul comertului international cu arme conventionale a crescut cu 16% in ultimii cinci ani, potrivit unui studiu publicat.

China, al treilea exportator de armament din lume. SUA si Rusia pe primele doua locuri

China a devenit al treilea exportator de armament din lume, dupa Statele Unite si Rusia, depasind Germania, Franta si Marea Britanie, in perioada 2010-2014, anunta Centrul de Cercetare Internationala.

Cum arata ringurile de tranzactionare ale celor mai spectaculoase burse din lume

De la canapelele din piele de pe care tranzactioneaza traderii din Dubai, la palatul din secolul 19 unde isi desfasoara activitatea brokerii spanioli, o parte din marile burse din lume inca pastreaza clasicul ring de tranzactionare. Cum arata in.

Supermodelele recomanda! Unde isi petrec vacantele cele mai frumoase femei din lume

De la Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio si pana la Behati Prinsloo, Elsa Hosk ori Joan Smalls, iata care sunt destinatiile preferate de vacanta ale supermodelelor, conform harpersbazaar. com! .

GALERIE FOTO: Cum arata cele mai furate zece modele de masini din Marea Britanie

BMW X5 este cel mai furat model in Marea Britanie, potrivit site-ului carmagazine. co. uk. Clasamentul a fost stabilit cu ajutorul aplicatiei tracker, un dispozitiv de urmarire a vehiculelor de lux. Practic, in Marea Britanie, una din sase masini raportate ca fiind furate este un model de BMW X5.

GALERIE FOTO VIDEO. 58 de ani de la moartea lui Constantin Brancusi

Din 1963 pana azi au aparut in toate partile lumii peste 50 de carti si monografii si mii de studii si articole despre Brancusi, stabilind in mod definitiv locul lui ca artist genial si chiar ca unul din cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor.

GALERIE FOTO. De ce spune Elena Udrea ca ancheta in dosarul Gala Bute se desfasoara in ritm de melc?

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, luni, un nou mesaj pe contul de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii in care acuza actiunile discretionare ale anchetatorilor in dosarul se vad si din avion.

GALERIE FOTO. Top 10 tendinte de primavara 2015, inspirate de la cei mai celebri creatori de moda

Primavara aceasta se poarta imprimeurile florale sau abstracte, tinutele lejere, rochiile vaporose si semitransparente, franjurile si denimul, conform Vogue. com. Urmariti clasamentul tendintelor care au avut cel mai mare impact pe pasarelele din New York, Londra, Paris si Milano, la prezentarile colectiilor de primavara/vara 2015 ale caselor celebre de moda, intre care Chanel, Valentino, Giambattista Valli, Dolce Gabbana si Gucci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )