Libnet.ro
UNICEF

17:00

Supermodelele recomanda! Unde isi petrec vacantele cele mai frumoase femei din lume

ADPM ADPM,
Supermodelele recomanda! Unde isi petrec vacantele cele mai frumoase femei din lume

De la Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio si pana la Behati Prinsloo, Elsa Hosk ori Joan Smalls, iata care sunt destinatiile preferate de vacanta ale supermodelelor, conform harpersbazaar. com! . continuă pe ADPM

Cele mai bune surse de magneziu

Magneziu este un mineral esential in organism, in mentinerea unui sistem imunitar bun, in functionarea optima a inimii si pentru oase puternice, dar de unde putem procura noi cele mai bune surse de magneziu?.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Mures

Daca ii intrebi pe pescari, care sunt cele mai bune locuri de pescuit din judetul Mures, acestia recomanda Bratul Mort de la Ludus, Baltile de la Cenean si Santioana, Bezidul le ofera suprize placute pescarilor, iar salba de lacuri Faragau, Toldal, Bala si Paingeni ramane cea mai buna zona de pescuit din judet.

Cele mai frumoase lacuri de pescuit:Sarulesti - balta unde se prind crapi-gigant,Paltinu - marea din munti cu pesti cat o masina

Primavara si-a intrat oficial in drepturi, iar romanii care iubesc pescuitul sunt deja in cautarea celor mai frumoase lacuri. Adevarul va prezinta cele mai frummoase lacuri de pescuit din tara.

Calarasi: Cele mai frumoase lacuri de pescuit. Sarulesti sau Big fish Mecca, balta celebra unde se prind crapi-gigant

Ascunsa in inima Vaii Mostistei, comuna Sarulesti din Calarasi are in apropiere un lac ale carui adancuri sunt populate de crapi-gigant. Lacul Sarulesti, unul dintre cele mai frumoase lacuri din Romania, atrage anual sute de pescari din toate colturile lumii, dornici sa vada cu ochii lor grozavia.

Vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

Sunt frumoase, cu trup longilin, celebre si nu sunt modele! Multe dintre vedetele feminine din lumea showbizului au inceput sa isi asigure pe buna dreptate atuurile fizice, caci ele se clasifica detasat la femeile celebre cu cele mai sexy picioare!.

Cele mai rare nume de baieti din Romania. Semnificatia lor

Cele mai rare nume de baieti din Romania sunt din ce in ce mai cautate de viitorii parinti care doresc in mod evident ca fiul lor sa aiba un nume greu de intalnit. Mai mult decat atat, majoritatea parintilor isi.

TOP Cele mai periculoase jucatoare la Indian Wells si Miami. Ce loc ocupa Halep, pe hard-ul american

Indian Wells 2015. Turneul Premier Mandatory de la Indian Wells este cel mai important dupa cele de Grand Slam, atragand nu doar un public numeros, ci si cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Experienta este asadar importanta.

Piata asigurarilor in 2014: Topul societatilor de asigurari cu cele mai mari venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari/Omniasig VIG a platit cele mai mari despagubiri

Societatile de asigurari au raportat anul trecut venituri din prime brute subscrise de peste 8,09 miliarde lei, in scadere cu 0,34% fata de anul 2013, in timp ce despagubirile platite au scazut cu 2,78% pana la 4,84 miliarde lei, confrm datelor publicate joi de ASF. Topul primelor 10 societati de asigurari generale in functie de venituri este condus de Allianz-Tiriac Asigurari cu o cota de piata de 13,76%), urmata de Omanisig 13,33%), Astra 11,89%), Groupama 10,34%) si Carpatica 8,58%). De cealalta parte, topul societatilor care au platit cele mai mari despagubiri anul trecut este dominat de Omniasig 16,58%), urmata de Astra 12,26%), Uniqa 11,89%), Groupama 11,57%) si Allianz-Tiriac 10,03%).

Cum aratau cele mai populare website-uri cu mai multi ani in urma

Cele mai populare website-uri din ziua de astazi, desi au pastrat elemente de baza, aratau diferit in urma cu cativa ani. Site-urile pe care le accesati aproape zilnic in prezent nu aveau acelasi design cu cativa ani in urma. Pentru a face fata traficului imens si numarului din ce in ce mai mare de utilizatori, [].

Cele mai bune surse de calciu: zece alimente nebanuite care il contin

Cele mai bune surse de calciu. Calciul este cel mai abundent mineral din corp si se gaseste in mod natural intr-o varietate larga de produse alimentare si bauturi. Va prezentam in continuare o lista cu motive pentru care este necesar sa ne luam doza zilnica de calciu, dar si toate caile neasteptate de a o face.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )