Libnet.ro
UNICEF

12:45

GALERIE FOTO VIDEO. 18 Martie 1906, primul zbor din istoria aviatiei

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. 18 Martie 1906, primul zbor din istoria aviatiei

Pe 18 martie 1906 la Montesson, langa Paris, aparatul Vuia 1 a zburat pentru prima data. Aparatul s-a ridicat la o inaltime de aproape un metru, a zburat pe o distanta de 12 m, dupa care paletele elicei s-au oprit, iar avionul a aterizat. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO VIDEO. 58 de ani de la moartea lui Constantin Brancusi

Din 1963 pana azi au aparut in toate partile lumii peste 50 de carti si monografii si mii de studii si articole despre Brancusi, stabilind in mod definitiv locul lui ca artist genial si chiar ca unul din cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor.

Horoscop zilnic, 18 martie 2015: Varsatorii, dispusi sa ierte pe toata lumea

Berbecii fac, miercuri, 18 martie 2015, cheltuieli nesabuite, Sagetatorii au probleme cu persoana iubita, in timp ce Varsatorii sunt dispusi sa-i ierte pe toti cei care gresesc fata de ei.

GALERIE FOTO: Primul site din lume a implinit 30 de ani. Cum a evoluat pana in prezent

Symbolics. com a implinit pe 15 martie 30 de ani. Este primul site din lume care s-a inregistrat pe domeniul . com. Pentru a celebra trei decenii de existenta pe internet, site-ul are ca deschidere un timelaps grafic cu tot felul de tipologii de constructii, de la caramida, beton armat, structuri pe lemn pana la cladiri din otel si sticla.

MACRO NEWSLETTER 18 martie 2015

Activitatea in industria prelucratoare din regiunea New York a inregis and 172;trat o expansiune sub asteptari in martie 2015, pe fondul contractiei comenzilor noi.

Pe 18 martie Jurnalul National te energizeaza cu un voucher de distractie la cel mai exclusivist club din Bucuresti

Miercuri, 18 martie, Jurnalul National te pregateste pentru multe seri de distractie si iti ofera un insert special impreuna cu ziarul: voucherul in valoare de 100 RON la cea mai spatioasa si avangardista.

HOROSCOP 18 martie: Zodiile au de luat decizii importante

Horoscop 18 martie. Taurii si sagetatorii au de luat decizii importante si dificile, iar gemenii si fecioarele sunt binedispusi si reusesc sa obtina ceea ce isi doresc. Afla ce au rezervat astrele fiecarei zodie.

GALERIE FOTO. Cum se sarbatoreste Saint Patricks Day la Dublin

Saint Patricks Day, Ziua Nationala a Irlandei, este sarbatorita in toata lumea pe 17 Martie. in orice loc al lumii, acolo unde exista o comunitate de irlandezi, dar mai ales in marile orase ale lumii, au loc parade fastuoase.

GALERIE FOTOVIDEO: Cum arata prima fotografie a unui atom, vazut printr-un microscop electronic

Cercetatorii britanici de la Centrul de Inginerie si Fizica Cuantica din Londra au reusit, in premiera mondiala, sa fotografieze atomul cu ajutorul unui nou tip de microscop electronic, potrivit superstem. org.

GALERIE FOTOVIDEO: Protest la MAE pentru eliminarea pasapoartelor pentru Republica Moldova

Peste 100 de oameni din Bucuresti si Chisinau s-au adunat in fata Ministerului Afacerilor Externe, pentru a cere autoritatilor sa elimine pasapoartele la trecerea frontierei peste Prut, informeaza B1 TV.

GALERIE FOTO. Navele NATO parasesc Marea Neagra

Navele gruparii Standing NATO Maritime Group Two SNMG2) , care au desfasurat exercitii in Marea Neagra, se vor intoarce in Marea Mediterana, a anuntat astazi Comandamentul Maritim Aliat al NATO MARCOM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )