Libnet.ro
UNICEF

19:16

GALERIE FOTO VIDEO. Cea mai CLARA imagine a planetei PLUTO

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. Cea mai CLARA imagine a planetei PLUTO

Sonda spatiala americana New Horizons a transmis, marti, primele imagini pe Terra dupa ce a supravietuit intalnirii cu planeta pitica Pluto, cel mai indepartat corp ceresc de acest tip explorat vreodata de oameni, de care s-a apropiat la o distanta minima. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO VIDEO. Ce se intampla cand un avion de vanatoare zboara pe deasupra unei plaje

Jet blast-ul puternicelor motoare ale aviaonelor de vanatoare a ridicat in aer toate obiectele care erau pe plaja. Nicio umbrela nu a ramas la locul ei.

FOTO + VIDEO: intalnirea istorica dintre Pluto si sonda New Horizon, sarbatorita de Google

Google sarbatoreste, printr-un logo special, sonda americana New Horizons, care va trece, marti, la cea mai mica distanta de planeta pitica Pluto. intalnirea dintre planeta si sonda New Horizons este considerata de astronomi drept principalul eveniment spatial al anului 2015.

FOTO A opta minune a relaxarii. Piscina suspendata pe lac la Iasi, singura din Romania si cea mai mare din Europa

Doi investitori din Iasi au inaugurat recent un complex de agrement unic in Romania, o piscina suspendata pe lac care are o suprafata de 250 de metri patrati, fiind cea mai mare din Europa.

Duminica dimineata s-au inregistrat 0,9 grade Celsius la Miercurea Ciuc: A fost cea mai scazuta temperatura din tara, consemnata intr-o zona locuita (VIDEO)

Temperatura foarte scazuta, duminica dimineata, la Miercurea Ciuc. Termometrele au aratat 0,9 grade Celsius, acesta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, din zonele locuite, informeaza Agerpres.

Raport al Pentagonului: Care este cea mai mare amenintare pentru SUA

Doi generali desemnati de presedintele Barack Obama sa preia functii la varful ierarhiei Ministerului Apararii sunt de acord ca Rusia presedintelui Vladimir Putin este cea mai mare amenintare pentru Statele Unite, in prezent.

Valeriu Zgonea: Numirea Rovanei Plumb la conducerea interimara a PSD, cea mai buna solutie

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, la finalul sedintei BPN, ca numirea Rovanei Plumb la conducerea interimara a partidului este cea mai buna solutie,.

Muftiul Murat Iusuf, despre moscheea care se va construi la Bucuresti: Nu va fi cea mai mare moschee din Europa

Liderul comunitatii musulmane din Romania, muftiul Iusuf Murat, spune despre moscheea care se va ridica la Bucuresti ca nu va fi cea mai mare din Europa, ci ca va avea o capacitate de 1. 000 de persoane. in plus,.

10 motive sa consumam ceapa. Cum ne fereste cea mai comuna leguma de cancer si de ce este cel mai puternic detoxifiant

Cea mai comuna leguma, folosita atat de des de gospodine la prepararea mancarurilor gustoase, ceapa este pe buna dreptate un aliment-medicament. Datorita valorilor nutritive trateaza racelile, bronsitele si calmeaza tusea, este un relaxant pentru sistemul nervos, un bun antianemic si un excelent soldat care tine celulele canceroase la distanta.

Traian Basescu are comportament de cea mai joasa speta. Acesta a fost necazul Romaniei

Traian Basescu are comportament de cea mai joasa speta. Nu mai poti sa spui ca este aducat. Este golanie, a declarat Dan Constantin, redactor-sef Jurnalul National, la Antena 3. Constantin a mai.

Honda a scos la vanzare cea mai scumpa motocicleta a sa

Compania Honda Motor a pus la vanzare, de luni, cea mai scumpa motocicleta fabricata pana acum, bazata pe modelul sau de competitie din MotoGP. Motocicleta costa 160. 000 de euro!Honda RC213V-S dispune practic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )