Libnet.ro
UNICEF

00:07

Muftiul Murat Iusuf, despre moscheea care se va construi la Bucuresti: Nu va fi cea mai mare moschee din Europa

B1 B1,
Muftiul Murat Iusuf, despre moscheea care se va construi la Bucuresti: Nu va fi cea mai mare moschee din Europa

Liderul comunitatii musulmane din Romania, muftiul Iusuf Murat, spune despre moscheea care se va ridica la Bucuresti ca nu va fi cea mai mare din Europa, ci ca va avea o capacitate de 1. 000 de persoane. in plus,. continuă pe B1

Primele informatii oficiale despre moscheea care se va construi in Capitala: Va avea o capacitate de 1000 de locuri si nu va fi cea mai mare din Europa/ Muftiul Iusuf Murat: Daca nu se va dori finantare de la statul turc, solicit ca statul roman sa finan

Victor Opaschi, secretarul de stat pentru Culte si muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al comunitatii musulmane din Romania, au oferit, luni, primele explicatii oficiale referitor la moscheea care ar urma sa se construiasca in Capitala pe bd. Expozitiei. Astfel, lacasul de cult ar urma sa aiba o capacitate de circa 1. 000 de locuri, un parc pentru copii, o fantana arteziana si un loc de ablutiune spalare) si o sala de clasa pentru maxim 20 de copii care doresc sa studieze abecedarul religiei musulmane. Muftiul Iusuf Murat spune ca initial a propus ca moscheea sa fie finantata de statul turc, costurile ridicandu-se la circa 1 milion de euro, insa daca nu se doreste acest lucru, statul roman poate da bani pentru edificiu.

Lacasurile de cult vor fi AVIZATE de o comisie. Ce reclama muftiul Murat Iusuf

Comisia de avizare a lacaselor de cult din Romania va fi reinfiintata, a declarat Muftiul Murat Iusuf, seful Cultului Musulman din Romania, care a subliniat ca, in prezent, 95% din lacasele de cult din Bucuresti nu sunt avizate.

Ponta, despre moscheea de la Bucuresti: Pun in aplicare o intelegere intre statul roman si cel turc

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la proiectul moscheii care ar urma sa fie construita in Bucuresti, ca este vorba de punerea in aplicare a unei intelegeri intre statul roman si statul turc, intelegere discutata inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )