Libnet.ro
UNICEF

01:06

Game of Thrones NU se mai difuzeaza anul acesta!

ADPM ADPM,
Game of Thrones NU se mai difuzeaza anul acesta!

Reprezentantii HBO au anuntat oficial ca ultimul sezon al serialului Game Of Thrones nu va mai fi difuzat anul acesta, in vara, asa cum era asteptat, ci abia anul viitor. continuă pe ADPM

Fanii Game of Thrones mai au de asteptat un an pentru ultimul sezon al serialului

Televiziunea HBO a confirmat, joi, ca ultimul sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, care va avea sase episoade, va fi lansat in anul 2019, scrie Reuters.

Cele trei zodii care anul acesta vor fi mai indragostite ca niciodata

Iata care sunt cele trei zodii carora inima le va bate puternic anul acesta: Taur Asteptarea ia sfarsit. Ai suferit multa vreme de singuratate, insa in 2018 norocul iti surade in plan sentimental. Te indragostesti.

Ce artisti se lupta anul acesta la Eurovision

Multi artisti cunoscuti s-au inscris in cursa pentru Eurovision 2018 si au fost selectati sa participe in semifinalele competitiei. Iata intreaga lista cu cele 60 de piese selectate de juriul de specialitate.

Consumul final de energie al tarii va creste cu 2,8% anul acesta

Consumul final de energie al tarii va fi in crestere anul acesta cu 2,8% comparativ cu 2017, si va ajunge la valoarea de 23,8 milioane de tone echivalent petrol tep), potrivit ultimelor estimari ale Comisiei Nationale de Prognoza CNP).

Business report:Ce sanse are economia sa creasca in 2018 cu 5,5%, cum estimeaza Guvernul;Trei loturi de autostrada se inaugureaza anul acesta; Ianuarie se anunta o luna friguroasa pentru obligatiuni

Versiuni foarte diferite pe indicatorii economici 2018: Prognoza oficiala si cifrele de lucru ale bancilor. Comisia Nationala de Prognoza CNP) are o viziune optimista privind indicatorii economici in 2018, in vreme ce. Aparatura medicala pentru terapia cancerului: Romania 65519; locul 27 in UE, Bulgaria 65519; locul 10. Romania mai bifeaza in statistica europeana un ultim loc intre statele UE la un indicator sec, care arata preocuparea fata de.

Business report:Problema pensiilor: cuantumul si evolutia; Cel putin cinci banci dispar anul acesta din sistemul bancar romanesc; Previziuni pentru 2018. Cat va fi cursul euro leu si cum vor evolua ceilalti indicatori

Cele 15 proiecte de infrastructura aflate in executie - analizate de Pro Infrastructura. Lungul drum pana la promisiunile ministrului. In 2018 pot fi. BMW X3 xDrive20d: Un nou concurent de temut. BMW X3 nu a aratat niciodata atat de bine. Primul model, lansat in 2010, nu avea cel mai.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )