Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele trei zodii care anul acesta vor fi mai indragostite ca niciodata

Antena3 Antena3,
Cele trei zodii care anul acesta vor fi mai indragostite ca niciodata

Iata care sunt cele trei zodii carora inima le va bate puternic anul acesta: Taur Asteptarea ia sfarsit. Ai suferit multa vreme de singuratate, insa in 2018 norocul iti surade in plan sentimental. Te indragostesti. continuă pe Antena3

Patru zodii care nu te vor insela niciodata. Cu ele mergi la sigur

Sa fii inselata iti va rupe inima in doua, chiar daca te asteptai sau nu la asta din partea lui. Inselatul nu este niciodata o varianta buna! Niciodata! dar i se poate intampla oricui. Dupa ce ai fost.

Ce artisti se lupta anul acesta la Eurovision

Multi artisti cunoscuti s-au inscris in cursa pentru Eurovision 2018 si au fost selectati sa participe in semifinalele competitiei. Iata intreaga lista cu cele 60 de piese selectate de juriul de specialitate.

Italienii au parte de cresteri de taxe si preturi anul acesta

Italienii vor fi afectati de cresterile de preturi si taxe in aproape toate sectoarele in 2018: electricitate, gaz, gunoi, servicii bancare si postale, taxele de autostrada, transport, asigurare si altele, scrie presa italiana.

Game of Thrones NU se mai difuzeaza anul acesta!

Reprezentantii HBO au anuntat oficial ca ultimul sezon al serialului Game Of Thrones nu va mai fi difuzat anul acesta, in vara, asa cum era asteptat, ci abia anul viitor.

Top 5 zodii care stiu sa se IMPUNA oricand si oriunde. Ce zodii s-au nascut ca sa fie LIDERI

Sunt oameni care s-au nascut pentru a conduce si oameni care se lasa condusi. Capacitatea unei persoane de a se impune tine foarte mult de zodia in care s-a nascut, scrie divahair. ro. Top 5 zodii care.

Consumul final de energie al tarii va creste cu 2,8% anul acesta

Consumul final de energie al tarii va fi in crestere anul acesta cu 2,8% comparativ cu 2017, si va ajunge la valoarea de 23,8 milioane de tone echivalent petrol tep), potrivit ultimelor estimari ale Comisiei Nationale de Prognoza CNP).

Medicii de familie nu renunta: De miercuri, pacientii nu vor mai primi trimiteri si retete compensate

Medicii de familie nu renunta. Nemultumiti de faptul ca revendicarile nu le-au fost solutionate, doctorii trec la amenintari. Medicii spun ca incepand de miercuri nu vor mai acorda servicii.

Medicii de familie nu vor mai da trimiteri si retete compensate incepand de astazi

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de miercuri, nu vor mai acorda.

Medicii de familie nu vor mai da trimiteri si retete compensate incepand de astazi

Medicii de familie din tara nu renunta la decizia de a protesta fata de subfinantarea asistentei medicale si birocratia din sistemul medical, astfel ca, incepand de astazi, nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, anunta presedintele Societatii Nationale de Medicina a Familiei SNMF), Rodica Tanasescu, potrivit News. ro.

Business report:Problema pensiilor: cuantumul si evolutia; Cel putin cinci banci dispar anul acesta din sistemul bancar romanesc; Previziuni pentru 2018. Cat va fi cursul euro leu si cum vor evolua ceilalti indicatori

Cele 15 proiecte de infrastructura aflate in executie - analizate de Pro Infrastructura. Lungul drum pana la promisiunile ministrului. In 2018 pot fi. BMW X3 xDrive20d: Un nou concurent de temut. BMW X3 nu a aratat niciodata atat de bine. Primul model, lansat in 2010, nu avea cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )