Libnet.ro
UNICEF

01:05

Game of Thrones sezonul 8. Tot ce trebuie sa stii despre primele sapte sezoane, comprimat in 15 minute - VIDEO

Antena3 Antena3,
Game of Thrones sezonul 8. Tot ce trebuie sa stii despre primele sapte sezoane, comprimat in 15 minute - VIDEO

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la premiera sezonului final din Game of Thrones, programata pe 14 aprilie. Suntem convinsi ca cifrele ultimului sezon in materie de audienta vor exploda. continuă pe Antena3

Nunta de Poveste la Castelul din Inima Capitalei.Tot ce trebuie sa stii despre cea mai eleganta sala de bal a Bucurestiului

Inaugurat in primavara anului 2015, Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei este astazi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somputuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si al eficientei, la cele mai inalte standarde.

Game of Thrones sezonul 8. De ce trebuie sa moara dragonii

In aceste momente ar trebui sa fim macar constienti, daca nu si pregatiti, ca majoritatea personajelor din Game of Thrones vor muri in sezonul 8. insa putem vorbi si despre victime nebanuite, dar a caror.

Game of Thrones sezonul 8. Actrita Gwendoline Christie: Veti avea nevoie de terapie dupa sfarsitul show-ului

Game of Thrones. Game of Thrones, serialul devenit fenomen in intreaga lume, revine pe micile ecrane cu cel de-al optulea si, totodata, ultimul sezon, la sfarsitul saptamanii viitoare. Game of.

Game of Thrones sezonul 8. Aproape un miliard de oameni ar putea urmari ultimul sezon din Urzeala Tronurilor

A ramas mai putin de o saptamana pana la debutul ultimului sezon din Game of Thrones. Stim ca e cel mai important serial TV, insa cat de important este cu adevarat poate fi surprinzator pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )