Libnet.ro
UNICEF

13:00

Se gandeste la un nou Grand Slam? Simona Halep: Pot sa visez din nou la acest turneu?

Online Sport Online Sport,
Se gandeste la un nou Grand Slam? Simona Halep: Pot sa visez din nou la acest turneu?

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la US Open dupa un meci ezitant, dar chiar si asa jucatoarea din Romania se simte eliberata sa viseze la un nou titlu major. continuă pe Online Sport

Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Simona Halep s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. Ma simt bine ca m-am intors aici, am avut mult sprijin. Nu am simtit.

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs. Nu e usor, fiecare grand slam e greu!

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Romanca a fost uluita de sustinerea de care a avut parte. Ai reactia sportivei mai jos. Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs Simona Halep a jucat in primul tur la US Open impotriva americancei .

FOTO Sustinere speciala pentru Simona Halep la US Open. Americanii au surprins in tribune una dintre cele mai mari vedete din istoria sportului

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul Grand Slam al anului, acolo unde spera sa castige un nou trofeu.

Digisport: Nu, nu, nu spune asta, nu! Ce i-a soptit Simona Halep reporterului, chiar pe teren, dupa victoria din primul tur de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Simona Halep si obiectivele pentru finalul anului: Locul 1 WTA si revenirea la forma aratata la Wimbledon

S-a calificat in turul doi de la US Open, iar la conferinta de presa a discutat despre ce obiective are pentru ultima parte a anului. Simona Halep tinteste sus, jucatoarea noastra precizand ca vrea sa termine 2019 pe primul loc in clasamentul WTA si sa ajunga la forma aratata la Wimbledon Grand Slam pe care l-a si castigat).

O fosta castigatoare de la US Open e impresionata de Simona Halep: Este cu adevarat puternica si inteligenta pe teren!

Simona Halep a pornit cu dreptul la US Open, ultimul Grand Slam al anului, trecand in primul tur de Nicole Gibbs, din SUA.

VIDEO Mesajul primit din Brooklyn, care a emotionat-o pe Simona Halep, inainte de debutul la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, va debuta maine, impotriva americancei Nicole Gibbs, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

A treia surpriza din prima runda de la US Open. A fost eliminata o dubla castigatoare de Grand Slam

Garbine Muguruzaa fost invinsa, marti seara, de Alison Riske 36 WTA),scor 6-2, 1-6, 3-6,in turul intai al ultimului Grand Slam al anului.

Gluma zilei: Ce se intampla in circuit la ultima victorie a Sharapovei cu Serena: Nadal si Djokovic erau fara titlu de Grand Slam

S-au intalnit in circuit de 22 de ori, iar victoriile au curs aproape numai intr-o singura directie. Nu a fost loc de vreo schimbare nici in turul I de la US Open. Serena Williams a invins-o inca o data pe Maria Sharapova, iar unele fotografii au devenit virale pe net. La ultima victorie a rusoaicei in 2004), Nadal si Djokovic nu castigasera vreun Grand Slam, in timp ce Roger Federer avea doar patru trecute in CV.

incepe US Open 2019: Tot ce trebuie sa stii despre ultimul Grand Slam al anului. Campioana va incasa o suma-record

Ultimul Grand Slam al anului va incepe de luni. Finala feminina e programata pentru 8 septembrie, iar cea masculina o zi mai tarziu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )