Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Antena3 Antena3,
Simona Halep, primul mesaj dupa victoria de la US Open: Pot sa visez din nou sa castig un Grand Slam?

Simona Halep s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2. Ma simt bine ca m-am intors aici, am avut mult sprijin. Nu am simtit. continuă pe Antena3

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open. Meciul cu Gibbs ajunge in decisiv!

Simona Halep isi incepe aventura la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, contra unei jucatoare din calificari.

FOTO Ce a facut Simona Halep la scurt timp dupa ce s-a calificat in turul al doilea de la US Open

Simona Halep s-a calificat, nu fara emotii, in turul secund al turneului de la US Open, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs.

Digisport: Nu, nu, nu spune asta, nu! Ce i-a soptit Simona Halep reporterului, chiar pe teren, dupa victoria din primul tur de la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs. Nu e usor, fiecare grand slam e greu!

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani, invingand-o pe americanca Nicole Gibbs. Romanca a fost uluita de sustinerea de care a avut parte. Ai reactia sportivei mai jos. Reactia Simonei Halep, dupa victoria cu Nicole Gibbs Simona Halep a jucat in primul tur la US Open impotriva americancei .

Surpriza frumoasa pentru Simona Halep, la New York! Cum a fost rasplatita tenismena pentru victoria de la US Open

Dupa ce s-a calificat in runda a doua a turneului US Open, Simona Halep a avut parte de o alta surpriza frumoasa. Tenismena s-a plimbat prin New York si a descoperit numeroase panouri stradale pe care aparea.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur la US Open

Dupa doua eliminari consecutive in primul tur la US Open, Simona Halep s-a intrebuintat din greu pentru a evita o noua mare surpriza.

Simona Halep se califica in turul 2 la US Open, dupa 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs

Simona Halep Nicole Gibbs se joaca marti, 27 august 2019, de la ora 20:30, in primul tur la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

Se gandeste la un nou Grand Slam? Simona Halep: Pot sa visez din nou la acest turneu?

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la US Open dupa un meci ezitant, dar chiar si asa jucatoarea din Romania se simte eliberata sa viseze la un nou titlu major.

Simona Halep viseaza la revenirea pe primul loc WTA: Voi lupta pentru asta

Calificata in turul 2 la US Open, acolo unde pierduse de fiecare data in primul tur in ultimii doi ani, Simona Halep simte ca a depasit un important moment psihologic.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )