Libnet.ro
UNICEF

00:07

Garlita mica, una dintre cele mai rare pasari din lume, observata de biologi la Gura Ialomitei

Adevărul Adevărul,
Garlita mica, una dintre cele mai rare pasari din lume, observata de biologi la Gura Ialomitei

O echipa SOR care monitoriza speciile din Aria de protectie Speciala Avifaunistica Bertestii de Sus - Gura Ialomitei a facut o observatie rara pe lacul din localitatea Gura Ialomitei. Emil Todorov a avut privilegiul de a gasi o garlita mica Anser erythropus), una dintre cele mai rare gaste salbatice - specie vulnerabila la nivel global. continuă pe Adevărul

Bursele americane, intr-una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara

Bursele din Statele Unite ale Americii au incheiat, vineri, una din cele mai rele saptamani de dupa criza financiara izbucnita cu zece ani in urma, in pofida faptului ca actiunile de pe Wall Street au revenit pe crestere in ultima ora din sesiunea de vineri, care a fost una volatila. Evolutiile de pe pietele din SUA sunt generate de temerile legate de viitoarele majorari de dobanda asteptate pe fondul avansului inflatiei. Cifrele oficiale privind inflatia vor fi publicate in 14 februrarie.

O tanara distruge, intr-o singura imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet

Oamenii au grija sa publice pe retelele de socializare cele mai bune imagini in care apar. Totusi, aceasta situatie da nastere unor asteptari nerealiste de la cei care doresc sa aiba corpul perfect sau.

Utile:Ce dieta sa urmezi in functie de grupa sangvina;10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici;Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii

10 semne ca ai tensiune mica si ce tratament sa aplici. Tensiunea mica este cunoscuta si sub denumirea de hipotensiune si se traduce printr-o tensiune arteriala care este in mod constant sub valoarea de 90/60. Cele mai bune plante pentru probleme respiratorii. Sistemul respirator este un vehicul care transporta oxigen in intreg organismul. Din nefericire, acesta poate fi si punctul de intrare pentru microbi si substantele iritante.

JO 2018: Raluca Stramaturaru, locul 7 in finala la sanie - Unul dintre cele mai bune din istorie pentru tricolori

Raluca Stramaturaru 32 de ani) a reusit, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, dupa ce a incheiat pe locul 7 in proba feminina de sanie de la PyeongChang. Sportiva din Romania a incheiat proba cu un timp final de 3 min 06 sec 288/1000, la o secunda si 56 de miimi in urma campioanei olimpice Natalie Geisenberger Germania).

YouTube, unul dintre cele mai bune instrumente de marketing pentru micile afaceri

Aproape toate afacerile, de la mici la mari, au o pagina de Facebook pentru a fi prezente in mediul online. O alta parte dintre acestea folosesc si alte platforme de social media, insa discutia pe acest subiect este adesea limitata la Facebook, Instagram si poate Twitter.

VIDEO Peisaje ravasitoare pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume, afectat de cutremure si taifunuri

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din lume strabate Insula Taiwan si are mai bine de 50 de ani de cand a fost dat in folosinta.

Cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an

Daca esti in cautarea unui automobil si nu vrei sa gresesti, un top cu cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an sigur iti va fi de ajutor. Cand vrei una dintre cele mai bune masini pe care sa dai bani, trebuie sa iti extinzi putin lista de preferinte. De exemplu, [].

Raluca Stramaturaru, locul 6, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 6, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Raluca Stramaturaru, locul 7, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 7, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Cele 5 avantaje ale semnaturii digitale pentru un business

Metodele traditionale pentru semnarea si autentificarea documentelor sunt inlocuite rapid de inovatii tehnologice menite sa ne eficientizeze si sa ne inlesneasca munca. Poate una dintre cele mai utile este semnatura electronica, introdusa in SUA de mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )