Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gary Barlow lanseaza videoclipul noului sau single solo Let Me Go!

Devorator Monden Devorator Monden,
Gary Barlow lanseaza videoclipul noului sau single solo Let Me Go!

Noul clip al membrului formatiei Take That a avut premiera astazi, sapte octombrie, in timp se single-ul va fi lansat oficial pe 17 noiembrie. Clipul piesei Let Me Go a fost filmat in New York in regia bunului prieten al lui Gary Barlow, regizorul Ben Winston. Simplitatea si muzica de calitate sunt elementele pe care . continuă pe Devorator Monden

Gary Barlow a dezvaluit coperta si tracklistul viitorului sau album Since I Saw You Last!

Three from one single shot! Asta ne-a oferit Gary Barlow in decursul a doar cateva ore. Artistul a dezvaluit titlul, coperta si tracklistul celui de-al treilea album din cariera sa solo, intitulat Since I Saw You Last. Concomitent, in aceasta dimineata noul single al cantaretului, intitulat Let Me Go, a avut parte de primele doua .

D. Woods (ex-Danity Kane) lanseaza videoclipul piesei Gold Mine!

Artista, pe numele sau adevarat Wanita Denise Woodgett, a decis de curand sa nu mai revina alaturi de colegele sale in formatia Danity Kane, in formula care le-a consacrat, ci sa isi incerce norocul de una singura. Astfel D. Woods si-a lansat la sfarsitul acestei veri un nou single, Gold Mine, extras de pe ultimul .

Hot! Fetele de la RedBlonde lanseaza clipul noului single Hai, Relaxeaza-te!

In 2013 radiourile din Romania au difuzat in fiecare zi hitu-ul lor intitulat BLL Be Le Le). Munca le-a fost rasplatita in cadrul Premiilor Muzicale RTH Bacau si Mamaia Music Awards, iar acum revin in forta pe radio si TV, cu cel mai recent single Hai, relaxeaza-te!. O piesa cu un mesaj optimist, un sound antrenant .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )