Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare. Fostul ministru este acum la DNA

Antena3 Antena3,
Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare. Fostul ministru este acum la DNA

UPDATE: Procurorii au gasit la perchezitiile de ieri peste 90 de tablouri care i-ar apartine lui Darius Valcov, ascunse in pereti falsi ai caselor unor prieteni sau rude. Tablourile valoreaza intre 80 de mii. continuă pe Antena3

Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare

Darius Valcov a ajuns acasa dupa ce a scapat de arestul preventiv. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins cererea DNA, insa au decis ca fostul ministru de Finante sa fie plasat in.

UPDATE. Ce au gasit procurorii iN PERETII casei lui Darius Valcov: Au o mare valoare. Se pare ca fostul ministru ar avea legaturi cu BERCEA Mondial

UPDATE:Potrivit unor surse din interiorul anchetei, la aceasta ora se fac perchezitii in mai multe cavouri din Slatina unde se crede ca ar fi ascuns tezaurul lui Valcov. Mai mult, fostul ministru ar fi.

Procurorii DNA au gasit alte 90 de tablouri ale lui Darius Valcov

Procurorii DNA au gasit alte 90 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov. Tablourile au fost gasite in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si judetul Olt. Va.

Un nou dosar penal la orizont pentru Darius Valcov. Procurorii DNA au gasit lingouri de aur si 90.000 dolari intr-un seif al demnitarului

Directia Nationala Anticoruptie pare sa-l fi incoltit pe Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina intre 2004-2012, ulterior senator si ministru al Finantelor. Dupa ce, saptamana trecuta, DNA a anuntat inceperea urmarii penale in cazul lui Valcov pentru luare de mita si trafic de influenta, lucrurile au evoluat marti 24 martie, cand procurorii anticoruptie il acuza de alte fapte de coruptie petrecute de cand este demnitar.

Comoara din seiful ministrului. Ce au mai gasit procurorii la Darius Valcov in afara lingourilor de aur

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz de la Senat incuviintarea urmaririi penale, dar si a arestarii fostului ministru de Finante, Darius Valcov. Valcov este acuzat de acte de comert incompatibile cu functia de senator si ministru. Mai exact, atunci cand era deja demnitar, acesta s-ar fi ocupat de administrarea unei firme prin interpusi. Castigurile realizate le-a pastrat intr-un seif. Aici au fost gasite si trei lingouri de aur.

DNA a gasit 94 de tablouri celebre care i-ar apartine lui Darius Valcov: Printre acestea, trei tablouri de Picasso. Operele de arta, depozitate la rude si prieteni

Noi date in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, plasat joi seara in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit, in urma unor.

DNA a gasit 94 de tablouri celebre care i-ar apartine lui Darius Valcov: Printre acestea, trei tablouri de Picasso. Operele de arta, depozitate la rude si prieteni (VIDEO)

Noi date in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, plasat joi seara in arest la domiciliu pentru fapte de coruptie. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descoperit, in urma unor.

VIDEO Probele DNA in cazul lui Darius Valcov: Denuntatori, probe audio-video-foto, filaje operative si extrase de cont/ Peste 90 de tablouri ale lui Valcov, gasite joi de procurori

Anchetatorii DNA au transmis Inaltei Curti o parte din probele detinute pana la acest moment in dosarul lui Darius Valcov, acuzatiile aduse demnitarului fiind probate de denunturi ce se confirma cu inregistari audio-foto-video, filaje operative, documente precum extrase de cont si contracte si interceptari. Mai mult, procurorii DNA au gasit joi 94 de tablouri care i-ar apartine fostului ministru de Finante Darius Valcov, in urma unor perchezitii efectuate joi in Bucuresti si in mai multe locatii din judetul Olt.

FOTO Taranii din Osica de Sus si seiful cu bogatii dosit de Darius Valcov in inima Olteniei: Daca aveam eu seiful asta, eram in America. Astia nu-s bani curati

Locuitorii din Osica de Sus, judetul Olt, parca a luat foc de cateva zile de cand s-a aflat ca procurorii DNA au gasit intr-o casa un seif unde Darius Valcov ar fi tinut ascunsa o adevarata avere. Nimeni nu stie, insa, sigur, a cui este casa, dar cateva piste duc spre rudele unor apropiati ai fostului ministru al Finantelor. Satenii au o singura certitudine: s-ar fi facut oameni daca ar fi fost alesii lui Valcov pentru a-i tine comoara.

Darius Valcov a fost retinut de procurorii DNA

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost retinut miercuri pentru 24 de ore de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, pe vremea cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. Senatul a aprobat miercuri dupa-amiaza cererea procurilor anti-coruptie de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov. Imediat dupa votul din Senat, fostul ministru s-a prezentat la sediul DNA. Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa decida, joi, daca Darius Valcov va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Ora 18:30: Darius Valcov a parasit incatusat sediul DNA, urmand sa fie dus in arestul Politiei Capitalei. Mergem inainte, le-a spus el jurnalistilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )