Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gata! Armin Nicoara A SPUS TOT ADEVARUL despre RELATIA cu VLADUTA LUPAU! NU VREA SA SE MAI ASCUNDA! Acum, e OFICIAL!

B1 B1,
Gata! Armin Nicoara A SPUS TOT ADEVARUL despre RELATIA cu VLADUTA LUPAU! NU VREA SA SE MAI ASCUNDA! Acum, e OFICIAL!

Scandalul dintre Vladuta Lupau si Armin Nicoara pare ca e departe de a se termina. Iata ce a declarat Admin despre relatia lui cu Vladuta, conform Cancan. continuă pe B1

GATA! Lavinia Pirva a spus TOT ADEVARUL despre RELATIA ei cu Stefan Banica Jr.! NU MAI e niciun DUBIU! Dupa atatia ani, au luat DECIZIA FINALA

Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul din Romania. Cantareata a.

SOCANT: Saxofonistul Armin Nicoara, PRIMELE DECLARATII BOMBA despre relatia cu Vladuta Lupau: Nu ma asteptam sa ....

Cearta dintre Vladuta Lupau, interpreta de muzica populara si saxofonistul Armin Nicoara este departe de final. Dupa ce vedeta a facut primele declaratii despre fostul sau coleg, nu a intarziat sa apara s.

SCANDALUL SEXUAL continua! Armin Nicoara face noi dezvaluiri INCENDIARE cu privire la relatia cu Vladuta Lupau!

Scandalul dintre Armin Nicoara si Vladuta Lupau nu are de gand sa ajunga la final. Dupa ce si-au aruncat multe vorbe grele, talentatul saxofonist face noi dezvaluiri.

Armin Nicoara rupe tacerea. Ce s-a intamplat intre el si Vladuta Lupau: Pentru mine, a fost pe primul loc!

Vladuta Lupau ar fi trait o intensa poveste de dragoste cu saxofonistul din echipa ei muzicala. in prezent, Armin Nicoara a decis sa faca lumina si sa ofere detalii nestiute. Tanarul artist si cea supranumita si regina YouTube-ului ar fi avut o relatie care s-a terminat brusc si care s-ar fi consumat pe parcursul a .

Adevarul despre anuntul socant facut de Harry si Meghan. Cine a luat, de fapt, decizia care a zdruncinat Casa Regala

Meghan Markle si Harry isi doresc o viata linistita, in care sa-si creasca fiul, pe micutul Archie, departe de scandalurile iscate in presa din Marea Britanie. Adevarul despre cine a initiat plecarea lor din Anglia si renuntarea la titlurile nobiliare e unul disputat instens. Pana in momentul de fata s-a zvonit ca ar fi fost .

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut .

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala

SURPRIZE despre Andreea Marin? Este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, insa putini stiu aceste detalii personale despre ea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )