Libnet.ro
UNICEF

15:15

GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! NU MAI E CALE DE iNTOARCERE!

B1 B1,
GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! NU MAI E CALE DE iNTOARCERE!

Viorica de la Clejani este foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de 25 de ani cu Ionita si isi apara familia precum o leoaica! Pentru a le linisti pe. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale! Care este legatura cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este noul lider PSD, dupa ce Viorica Dancila a demisionat, in noaptea de marti spre miercuri, de la conducerea partidului. Presedintele interimar a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penale. Ciolacu, legatura cu Liviu Dragnea. Marcel Ciolacu, noul lider PSD, a facut anuntul despre modificarile Codurilor Penal Marcel Ciolacu 51 de ani) este presedinte .

Atentie, parinti! Ce se intampla cu clasa pregatitoare. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Ministrul Educatiei a facut un anunt cat se poate de important pentru toti parintii care urmeaza sa-si inscrie copiii in clasa pregatitoare. Mesajul esential a fost transmis de curand de catre Monica Anisie, iar in acest sens sunt vizati elevii, dar si parintii care trebuie sa ia cat mai rapid o decizie, legata de viitoarele .

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

Ce gest a facut Dan Negru dupa ce a venit la cimitir, in ziua inmormantarii sotului Mariei Carneci

Ieri, 28 noiembrie, Maria Carneci si-a luat adio de la sotul sau. Romulus Petrescu a fost condus pe ultimul drum de catre familie si prietenii care l-au indragit. Cel care i-a fost alaturi de cunoscuta solista de muzica populara a fost si Dan Negru, fostul coleg de platou de la Next Star, dar si din .

Ipostaze fierbinti! Ce a facut Daniela Crudu, dupa ce a ajuns in pat cu un musculos de la Insula Iubirii

Daniela Crudu, din nou in ipostaze din ce in ce mai incitante! Bruneta este cunoscuta drept o persoana fara inhibitii, expansiva si extrem de asumata. Ei bine, acelasi lucruri se pot vedea in noile fotografii in care a fost surprinsa alaturi de un fost concurent de la Insula Iubirii. Daniela Crudu, ipostaze incitante alaturi de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )