Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gaura de 200 de milioane de lire pentru cluburile engleze din ligile inferioare

România Liberă România Liberă,
Gaura de 200 de milioane de lire pentru cluburile engleze din ligile inferioare

Cluburile din England Football League EFL), care reuneste ligile a doua, a treia si a patra, vor pi. continuă pe România Liberă

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 5 milioane lei pentru furnizarea de viziere

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, a scos la licitatie un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Mai exact, institutia ar putea cumpara pana la 100. 000 de viziere, din policarboat, reutilizabila, cu greutatea maxima de 200 grame, in functie de necesitati. Pretul estimat pe viziera este 50 lei, firma care va oferi pretul cel mai mic fiind castigatorul.

Studiu: Romania are nevoie de 700 de milioane de euro pentru tranzitia spre o energie verde Cu cat este eliminat mai repede carbunele, cu atat mai ieftin

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030, arata un nou studiu coordonat de reteaua de think-tank-uri SE3T. net, la care au contribuit EPG si Bankwatch Romania. Investitiile pot fi obtinute din Mecanismul de Tranzitie Justa, din care Romania va putea mobiliza 757 milioane euro.

Dosar penal deschis de Politia Iasi pentru taierile ilegale din padurea Dobrovat

Politistii ieseni au deschis dosar penal in cazul taierilor ilegale din padurea Dobrovat, judetul Iasi, dupa ce mai multe persoane au reclamat in ultima perioada faptul ca este distrusa padurea din localitate.

MARIUS BODEA: A fost deschis dosar penal pentru taierile ilegale din padurea Dobrovat, Iasi

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi anunta deschiderea unui dosar penal in urma sesizarii transmise de deputatul Marius Bodea, privind taierile ilegale si transporturile de masa lemnoasa din padurea Dobrovat, judetul Iasi, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )