Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gavin DeGraw lanseaza un lyric video pentru noul single oficial Make A Move!

Devorator Monden Devorator Monden,
Gavin DeGraw lanseaza un lyric video pentru noul single oficial Make A Move!

Piesa, compusa de Gavin DeGraw insusi in colaborare cu Benjamin Levine, Daniel Omelio si Ammar Malik, este extrasa de pe cel mai recent album al artistului, intitulat tot Make A Move. Materialul a fost lansat pe 15 octombrie sub aripa casei de discuri RCA Records. Acum putin timp Gavin DeGraw a lansat pe contul sau . continuă pe Devorator Monden

Fresh! U2 revin si ne ofera spre ascultare o noua piesa Ordinary Love! Vezi aici lyric video-ul!

Un comeback mult asteptat in industria muzicii rock a avut loc in urma cu cateva zile, cand membrii celebrei formatii U2 au dezvaluit publicului noua lor piesa, intitulata Ordinary Love, pentru care au lansat si un lyric video. Piesa face parte de pe coloana sonora a filmului Mandela: Long Walk To Freedom, pelicula care prezinta .

HOT! Ashanti a dezvaluit noul single oficial I Got It feat. Rick Ross! Asculta-l aici!

Asa cum ne-a promis, talentata Ashanti a lansat pe 26 noiembrie piesa I Got It pe iTunes, acesta fiind cel de-al patrulea single extras de pe viitorul sau album, intitulat BraveHeart, programat pentru lansare la inceputul anului 2014. I Got It beneficiaza de aparitia ca featured artist a rapperului Rick Ross, initial piesa fiind o .

HOT! Hyorin, membra SISTAR, lanseaza doua videoclipuri, pentru piesele Lonely si One Way Love!

Membra formatiei sud-coreene SISTAR a lansat in doar cateva zile doua noi piese, dar si videoclipurile oficiale ale acestora. Lonely si One Way Love sunt incluse pe albumul de debut solo al lui Hyorin, intitulat Love Hate, lansat pe 26 noiembrie. Prima piesa care si-a primit videoclipul a fost Lonely, o frumoasa balada care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )