Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gazonul de pe Arena Nationala, rupt dupa primul antrenament. Care sunt explicatiile

Playtech Playtech,
Gazonul de pe Arena Nationala, rupt dupa primul antrenament. Care sunt explicatiile

Meciul mult asteptat dintre Romania- Spania bate la usa, iar gazonul inspectat in detaliu de Gabriela Firea s-a emotionat si s-a rupt. Stelian Dia, cel responsabil de ingrijirea acestuia, a incercat sa explice motivele pentru care starea gazonului este mai deplorabila decat cea de dupa un meci oficial. Gazonul de pe Arena National a cedat . continuă pe Playtech

Deja vu! Gazonul Arenei Nationale s-a rupt dupa o ora de antrenament!

Minunea a tinut doar trei zile, asa cum ne-am obisnuit, iar gazonul proaspat montat pe Arena Nationala a cedat dupa primul antrenament oficial.

Raspunsul firmei care a montat gazonul pe Arena Nationala: E normal sa se intample asta

Noul gazon de pe Arena Nationala, si cand spunem nou nu inseamna neaparat si bun, s-a rupt dupa doar o ora de antrenament al echipei nationale.

Primul antrenament condus de Victor Piturca la Craiova. Sute de fani in tribune! (VIDEO)

Victor Piturca a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova, dupa care acesta a trecut la treaba si a condus primul antrenament la echipa sa de suflet.

Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti suporterii

Pe ei, pe mama lor! Meci Romania Spania, joi, pe Arena Nationala, de la ora 19:45. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti supoterii. Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala Portile stadionului se vor deschide joi, de la ora 21:45 pentru meciul Romania Spania. inaintea jocului, in .

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Ce se intampla inainte de meciul Romania Spania. VIDEO

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Mii de oameni au ajuns deja la stadion si asteapta cu sufletul la gura confruntarea dintre Romania si Spania, in preliminariile Euro 2020. Fanii au luat cu ei steagurile, esarfele in culorile rosu, galben si albastru si asteapta startul partidei, pregatiti sa faca show in tribune. Meciul .

Romania vs Spania: Program prelungit la metrou dupa meciul de pe Arena Nationala

La solicitarea FRF, Ministerul Transporturilor si Metrorex au acceptat ca trenurile de metrou sa circule, pe toate magistralele, dupa un program prelungit, joi, informeaza site-ul federatiei.

Program prelungit la METROU, joi seara, cu prilejul partidei Romania-Spania. Tricolorii lupta pentru calificarea la EURO 2020, pe Arena Nationala

Trenurile de metrou vor circula joi pe toate magistralele dupa un program prelungit cu o ora si 30 de minute, cu prilejul disputarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Spaniei, ce va avea loc pe.

VIDEO Nationala Spaniei, minut de reculegere pe Arena Nationala in memoria Blancai Fernandez Ochoa

Jucatorii din nationala Spaniei au tinut un minute de reculegere, miercuri seara, pe Arena Nationala, in memoria fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa.

Ianis Hagi, despre cum se pregateste pentru meciul cu Spania si de ce va fi speciala intalnirea de pe Arena Nationala: Nu am mai jucat pe un stadion asa de plin

Ianis Hagi a vorbit, intr-un interviu pentru FRF TV, despre cum se pregateste inaintea meciului cu Spania, echipa pe care Romania o va intalni joi, in preliminariile Euro 2020. Ianis a declarat ca asteapta cu nerabdare partida cu ibericii, pentru ca va juca pentru prima data pe un stadion arhiplin. Cred ca va fi meciul cu cei mai multi spectatori de pana acum din cariera mea, a spus Hagi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )