Libnet.ro
UNICEF

06:15

Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti suporterii

Playtech Playtech,
Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti suporterii

Pe ei, pe mama lor! Meci Romania Spania, joi, pe Arena Nationala, de la ora 19:45. Reguli si acces la Arena Nationala. Ce trebuie sa stie toti supoterii. Meci Romania-Spania. Reguli si acces la Arena Nationala Portile stadionului se vor deschide joi, de la ora 21:45 pentru meciul Romania Spania. inaintea jocului, in . continuă pe Playtech

Gazonul de pe Arena Nationala, rupt dupa primul antrenament. Care sunt explicatiile

Meciul mult asteptat dintre Romania- Spania bate la usa, iar gazonul inspectat in detaliu de Gabriela Firea s-a emotionat si s-a rupt. Stelian Dia, cel responsabil de ingrijirea acestuia, a incercat sa explice motivele pentru care starea gazonului este mai deplorabila decat cea de dupa un meci oficial. Gazonul de pe Arena National a cedat .

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Ce se intampla inainte de meciul Romania Spania. VIDEO

Suporterii romani au luat cu asalt Arena Nationala. Mii de oameni au ajuns deja la stadion si asteapta cu sufletul la gura confruntarea dintre Romania si Spania, in preliminariile Euro 2020. Fanii au luat cu ei steagurile, esarfele in culorile rosu, galben si albastru si asteapta startul partidei, pregatiti sa faca show in tribune. Meciul .

Raspunsul firmei care a montat gazonul pe Arena Nationala: E normal sa se intample asta

Noul gazon de pe Arena Nationala, si cand spunem nou nu inseamna neaparat si bun, s-a rupt dupa doar o ora de antrenament al echipei nationale.

VIDEO Nationala Spaniei, minut de reculegere pe Arena Nationala in memoria Blancai Fernandez Ochoa

Jucatorii din nationala Spaniei au tinut un minute de reculegere, miercuri seara, pe Arena Nationala, in memoria fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )