Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gear S2: Noul ceas inteligent de la Samsung, disponibil din toamna (VIDEO)

B1 B1,
Gear S2: Noul ceas inteligent de la Samsung, disponibil din toamna (VIDEO)

Gear S2, cel de-al saptelea ceas inteligent al sud-coreenilor de la Samsung, a fost prezentat in cadrul celui mai mare targ de tehnologie din Europa. Ceasul inteligent are un procesor Dual core cu 1. 0 GHz, cu o. continuă pe B1

IFA 2015 - Primele impresii despre Gear S2, singurul ceas inteligent de la Samsung care merita

Spre deosebire de alti ani, Samsung n-a mai avut nicio surpriza pentru aceasta editie de IFA. Gear S2 a fost anuntat inainte si la conferinta de presa a fost disponibil spre testare. Dupa doi ani de experimente, sud-coreenii ne arata ca au inteles cum ar trebui sa fie un ceas inteligent.

IFA 2015 - Samsung anunta Gear S2, un ceas inteligent cu 3G si cu un design foarte bun

La IFA 2015 va fi prezentat si Samsung Gear S2, un nou smartwatch sud-coreean. Acesta va suporta conectare 3G, independent de telefon, iar acum sunt prezentate toate detaliile despre el.

Samsung Gear S2: viitorul Tizen se face din incheietura

Smartwatch-ul Gear S2 a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment special organizat de Samsung la IFA 2015. Este frumos, usor si compatibil cu multe smartphone-uri cu Android, nu doar cu cele create de la Samsung. Despre Gear S2 am auzit pentru prima data odata cu lansarea Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 [] Samsung Gear S2: viitorul Tizen se face din incheietura Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Gear S2 lansat oficial. Acesta e cel mai atragator ceas Samsung

Amatorii de ceasuri inteligente cu o calitate premium a constructiei se pot orienta catre noile Samsung Gear S2, anuntate astazi de sud coreeni. Cei de la Samsung au generat mult interes in legatura cu cea mai noua familie de smartwatch-uri, deoarece se apropie mult mai mult de designul unui ceas clasic. Pentru prima oara, sud [] Gear S2 lansat oficial. Acesta e cel mai atragator ceas Samsung Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTOGALERIE Samsung a lansat cel mai avansat smartwatch al sau: Gear S2 cu ecran rotativ

Samsung a lansat cel mai nou smartwatch al sau, Gear S2 care se vrea a fi un rival redutabil pentru ceasul Apple. Gear S2 vine in doua versiuni, una mai moderna si una retro, existand si variante cu 3G. Compania spune ca bateria tine doua-trei zile, memoria RAM este de 512 MB, iar stocarea interna este de 4 GB. Compania va prezenta ceasul pe 3 septembrie, la IFA Berlin.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )