Libnet.ro
UNICEF

00:07

IFA 2015 - Primele impresii despre Gear S2, singurul ceas inteligent de la Samsung care merita

Adevărul Adevărul,
IFA 2015 - Primele impresii despre Gear S2, singurul ceas inteligent de la Samsung care merita

Spre deosebire de alti ani, Samsung n-a mai avut nicio surpriza pentru aceasta editie de IFA. Gear S2 a fost anuntat inainte si la conferinta de presa a fost disponibil spre testare. Dupa doi ani de experimente, sud-coreenii ne arata ca au inteles cum ar trebui sa fie un ceas inteligent. continuă pe Adevărul

Primele pareri despre Asus ZenWatch 2: smartwatch-ul nu impresioneaza cu nimic

Asus ZenWatch, denumit copia mai ieftina a celebrului Apple Watch s-a lansat in cadrul IFA 2015, asadar pe Internet au aparut deja primele impresii. Cei de la Asus au lansat a doua generatie de ceasuri inteligente in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la IFA 2015. Acesta este disponibil in doua marimi, [] Primele pareri despre Asus ZenWatch 2: smartwatch-ul nu impresioneaza cu nimic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Gear S2: viitorul Tizen se face din incheietura

Smartwatch-ul Gear S2 a fost prezentat oficial in cadrul unui eveniment special organizat de Samsung la IFA 2015. Este frumos, usor si compatibil cu multe smartphone-uri cu Android, nu doar cu cele create de la Samsung. Despre Gear S2 am auzit pentru prima data odata cu lansarea Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 [] Samsung Gear S2: viitorul Tizen se face din incheietura Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015 - Samsung anunta Gear S2, un ceas inteligent cu 3G si cu un design foarte bun

La IFA 2015 va fi prezentat si Samsung Gear S2, un nou smartwatch sud-coreean. Acesta va suporta conectare 3G, independent de telefon, iar acum sunt prezentate toate detaliile despre el.

Gear S2: Noul ceas inteligent de la Samsung, disponibil din toamna (VIDEO)

Gear S2, cel de-al saptelea ceas inteligent al sud-coreenilor de la Samsung, a fost prezentat in cadrul celui mai mare targ de tehnologie din Europa. Ceasul inteligent are un procesor Dual core cu 1. 0 GHz, cu o.

IFA 2015: noi poze cu Huawei Mate S apar pe Internet inainte de lansare

Modelul Mate S al celor de la Huawei este asteptat sa fie lansat joi, la IFA. Desi nu se stiau prea multe despre acest smartphone, iar lumea nu prea ii dadea atentie, zvonurile despre specificatiile demne de un dispozitiv de top si prezenta unei tehnologii de tipul Force Touch l-au adus in centrul atentiei. Potrivit [] IFA 2015: noi poze cu Huawei Mate S apar pe Internet inainte de lansare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin

IFA 2015 debuteaza in mod oficial pe 4 septembrie,iar in cadrul evenimentului din Berlin vom putea vedea cateva dispozitive extrem de interesante. in trecut, IFA era o ocazie pentru majoritatea producatorilor europeni de a-si prezentacele mai noi creatii. Vremurile s-au schimbat, insa, iar acum IFA reprezinta un eveniment in cadrul careia unele dintre cele mai [] IFA 2015: cele mai importante dispozitive pe care le vom putea vedea la Berlin Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: noul laptop Asus ROG este dotat cu un sistem de racire pe baza de lichid

Divizia ROG a celor de la Asusa prezentat la IFA unul dintre cele mai interesante laptopuri de gaming pe care le-am vazut in ultimul timp. Republic of Gamers este una dintre diviziile importante ale taiwanezilor de la Asus, fiind responsabila de crearea unor dintre cele mai bune PC-uri pentru gaming. in mod traditional, astfel de [] IFA 2015: noul laptop Asus ROG este dotat cu un sistem de racire pe baza de lichid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: Lenovo Miix 700 ar putea fi un concurent serios pentru Surface Pro 3

Alaturi de numeroase alte dispozitive, Lenovo a prezentat la IFA 2015 o tableta care se aseamana extrem de mult cu Surface Pro 3. Conform unor zvonuri recente, Microsoft ar putea lansa noul Surface Pro 4 in perioada urmatoare. Avand in vedere aprecierea de care s-a bucurat predecesorul acestuia, nu putem decat sa ne asteptam la [] IFA 2015: Lenovo Miix 700 ar putea fi un concurent serios pentru Surface Pro 3 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: noul laptop Toshiba are o rezolutie uriasa pentru un display atat de mic

In cadrul IFA 2015, Toshiba va lansalaptop convertibil al carui ecran de mici dimensiuni va suporta o rezolutie 4K. Laptopurile cu ecrane 4K nu sunt un lucru nemaiintalnit. Numerosi producatori au introdus in ultimul timp pe piata astfel de modele, insa niciunul nu a reusit sa includa un display cu o asemenea rezolutie pe un [] IFA 2015: noul laptop Toshiba are o rezolutie uriasa pentru un display atat de mic Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IFA 2015: acestea sunt cele trei modele Xperia Z5 care vor fi lansate maine

Cu o zi inainte de lansarea oficiala, cele trei modele Sony Xperia Z5pot fi admirate intr-o noua serie de imagini. Samsung a ales sa lanseze noul Galaxy Note 5 mai devreme in acest an, motiv pentru care Xperia Z5 este probabil cel mai asteptat telefon din cadrul evenimentului desfasurat in Berlin zilele acestea. Acum, cu [] IFA 2015: acestea sunt cele trei modele Xperia Z5 care vor fi lansate maine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )