Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gelu Diaconu, noi critici pentru ministrul Finantelor: O provocare si 8 intrebari pentru mascariciul Orlando Cattani

B1 B1,
Gelu Diaconu, noi critici pentru ministrul Finantelor: O provocare si 8 intrebari pentru mascariciul Orlando Cattani

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce acesta si-a anuntat intentia de-a candida la alegerile prezidentiale. intr-o. continuă pe B1

Ministrul Finantelor sustine ca sunt bani pentru majorarea punctului de pensie la 1 septembrie

Banii necesari pentru majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie sunt prinsi in buget, a declarat miercuri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intrebat despre amanarea dezbaterilor pe Legea pensiilor. Reamintim ca Legea pensiilor, o prioritate declarata a PSD, a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata.

Ministrul Finantelor, plan ambitios de eliminare a supra-accizei la carburanti

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat ca va discuta cu premierul Viorica Dancila legat de scoaterea accizei la combustibil si efectele unei astfel de masuri, in conditiile in care acest subiect a.

VIDEO INTERVIU Mesaj pentru ministrul Educatiei, din partea unui student la Harvard, fost olimpic international: Abandonati gandirea invechita si lasati-i pe elevii sa invete doar materiile care le plac. Sistemul se va schimba doar peste 30-40 de ani

Abandonati gandirea invechita pe care se bazeaza sistemul de invatamant si fiti mai deschisa la metodele noi de predare care se folosesc in vest - acesta este mesajul pe care Radu Andrei, student la Universitatea Harvard il transmite ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu. Fost medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de Fizica, Radu Andrei considera ca sistemul de invatamant din Romania este inert, iar o schimbare reala va avea loc odata cu schimbarea generatiilor, adica peste 30-40 de ani. intr-un interviu pentru HotNews, el a povestit cum este viata de student la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Trump vrea noi sanctiuni pentru Iran. Un atac militar este inca posibil

Presedintele american Donald Trump a precizat, sambata, ca va impune noi sanctiuni Iranului in incercarea de a bloca Teheranul sa obtina arme nucleare, adaugand ca o actiune militara este inca posibila, transmite Reuters.

Ponta, mesaj pentru ministrul Transporturilor, din cauza cozilor de la aeroport: Cuc, lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc Oamenii vor sa iti transmita traditionala ..ie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris sambata dimineata, pe Facebook, alaturi de doua poze cu oameni care stau la cozi in zona de procesare a pasapoartelor din Aeroportul Otopeni, ca aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc ganduri de bine, precum mincinosul, nesimtitule si incompetentule, alaturi de traditionala deja . ie, pentru numarul mic de cabine pentru politisti, lipsa portilor electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice si din cauza numarului mic de lucratori care pun bagajele pe banda.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )