Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO INTERVIU Mesaj pentru ministrul Educatiei, din partea unui student la Harvard, fost olimpic international: Abandonati gandirea invechita si lasati-i pe elevii sa invete doar materiile care le plac. Sistemul se va schimba doar peste 30-40 de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO INTERVIU Mesaj pentru ministrul Educatiei, din partea unui student la Harvard, fost olimpic international: Abandonati gandirea invechita si lasati-i pe elevii sa invete doar materiile care le plac. Sistemul se va schimba doar peste 30-40 de ani

Abandonati gandirea invechita pe care se bazeaza sistemul de invatamant si fiti mai deschisa la metodele noi de predare care se folosesc in vest - acesta este mesajul pe care Radu Andrei, student la Universitatea Harvard il transmite ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu. Fost medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de Fizica, Radu Andrei considera ca sistemul de invatamant din Romania este inert, iar o schimbare reala va avea loc odata cu schimbarea generatiilor, adica peste 30-40 de ani. intr-un interviu pentru HotNews, el a povestit cum este viata de student la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume. continuă pe Hotnews

Evaluare Nationala 2019. Scandal cu ministrul Educatiei privind clasamentul mediilor la admiterea la liceu

Ministrul educatiei spune ca Autoritatea pentru Protectia Datelor Personale a impus stergerea mediilor elevilor care au sustinut Evaluarea Nationala si Admiterea in liceu in 2018,potrivit.

DEZBATEREA BURSA - ELECTROMOBILITATEA - PROBLEMATICA SI SOLUTII SORIN ELISEI, DELOITTE ROMANIA: Autovehiculele electrice vor implica o suprataxare din partea autoritatilor

Elisei, Deloitte: Foarte multi producatori de componente auto de la noi din tara primesc, deja, directii pentru urmatorii cinci ani de la marile grupuri producatoare, ca sa produca adaptat masinilor electrice Decarbonizarea presupune costuri, astfel ca, la un moment dat, prezenta masinilor electrice va implica o suprataxare din partea autoritatilor, a afirmat, ieri, Sorin Elisei, Senior Manager, Deloitte Romania.

Admitere liceu 2019: Nu exista prag de admitere la media 5! Anuntul facut de ministrul Educatiei

Admiterea la liceunu vine anul acesta cu impunerea prin metodologie a mediei minime de intrare la 5, a declarat pentru Edupedu. ro ministrul Ecaterina Andronescu. Daca vor fi licee unde nu.

VIDEO Interviu cu Ludmila Ulitkaia despre populism, Rusia si Boris Akunin

In ultimii ani, vedem o anumita tipologie a sefului de stat. E o tipologie destul de noua, din ea face parte si liderul nostru si cel american, si cel din Ungaria si cel din Turcia. Si aceasta tipologie psihologica este asa, un om cu o educatie modesta, cu o conceptie destul de primitiva asupra lumii, putin educat. Din pacate, este, cumva, o slabiciune a democratiei. Havel nu este o figura la moda astazi, spune Ludmila Ulitkaia intr-un interviu Contributors. roCumpara cartile Ludmilei Ulitkaia cu autograf.

VIDEO Deputat PNL, reactie nervoasa la adresa jurnalistilor, carora nu li s-a permis accesul la o sedinta: Nu accept niciun fel de tupeu si nesimtire din partea nimanui O sa cer imperativ sa vi se retraga acreditarea

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a avut miercuri o reactie nervoasa la adresa jurnalistilor, carora nu li s-a permisul accesul la sedinta Comisiei de Politica Externa, el spunandu-le ca nu mai accepta niciun fel de tupeu si nesimtire. Mai mult, deputatul i-a amenintat cu retragerea acreditarii, pentru chestiuni legate de nesimtire si tupeu. Ulterior, deputatul a intervenit telefonic la Realitatea TV si si-a cerut scuze, sustinand ca este stresat.

Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontisti: Rolul dumneavoastra este nepretuit - salvati vieti omenesti!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj pentrutoti salvamontistii romani. cu ocazia zilei Salvamont romania, seful statului ii felicita pe salvatori pentrucurajul si.

Ankara confirma ca nava Fatih a inceput forajele in estul Mediteranei Cipru si Grecia cer masuri ferme din partea UE

Ankara confirma ca nava Fatih a inceput forajele de explorare a gazelor naturale in perimetrul Finiki 1 din estul Mediteranei intr-o zona ce apartine Zonei Economice Exclusive a Republicii Cipru, dar pe care Turcia o contesta, invocand, printre altele, drepturile Republicii Ciprului de Nord, recunoscuta doar de Ankara, asupra platoului continental cipriot n. trad. ), potrivit presei grecesti, citata de Rador.

CIO, unda verde Indiei pentru a putea organiza din nou evenimente sportive importante

Comitetul international olimpic CIO) a dat unda verde Indiei pentru a candida din nou la organizarea marilor evenimente sportive, ridicand o sanctiune impusa dupa ce sportivilor pakistanezi le-a fost refuzata viza pentru a concura in tara vecina, relateaza Reuters.

HOROSCOP. Ce le place prietenilor tai la tine. Calitatile zodiilor pentru care cei din jur ii apreciaza

Prietenii sunt atrasi de pasiunea pe care o pun acesti nativi in tot ceea ce fac si se simt motivati de modul in care privesc ei viata. Cei din jur sunt atrasi de calmul.

HOROSCOP. Ce le place prietenilor tai la tine. Calitatile nativilor pentru care cei din jur ii apreciaza

Prietenii sunt atrasi de pasiunea pe care o pun acesti nativi in tot ceea ce fac si se simt motivati de modul in care privesc ei viata. Cei din jur sunt atrasi de calmul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3409 seconds )