Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gelu Voican Voiculescu, batut in Piata Universitatii. Cunoscutul revolutionar a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu o carja in cap

Antena3 Antena3,
Gelu Voican Voiculescu, batut in Piata Universitatii. Cunoscutul revolutionar a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu o carja in cap

Gelu Voican Voiculescu a fost atacat de catre cei care participa la evenimentele cu ocazia Revolutiei. Voiculescu a fost luat pe sus de revolutionarii care i-au spus ca nu are ce cauta acolo. continuă pe Antena3

Gelu Voican Voiculescu, batut in Piata Universitatii. Cunoscutul revolutionar a fost lovit cu o carja in cap

Gelu Voican Voiculescu a fost atacat de catre cei care participa la evenimentele cu ocazia Revolutiei. Voiculescu a fost luat pe sus de revolutionarii care i-au spus ca nu are ce cauta acolo.

El este barbatul care l-a lovit pana la sange pe Gelu Voican Voiculescu

Un barbat in varsta de circa 65 de ani l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu in Piata Universitatii.

Gelu Voican Voiculescu a fost batut revolutionari, la slujba de pomenire din Piata Universitatii. Petre Roman, huiduit si el de cei prezenti

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre actorii politici cheie din timpul evenimentelor din decembrie 1989, a fost batut de revolutionari, sambata, la slujba de pomenire organizata in Piata Universitatii din.

Revolutionarii l-au scuipat si i-au spart capul cu o carja lui Gelu Voican Voiculescu, la slujba de pomenire din Piata Universitatii. Petre Roman, huiduit si el de cei prezenti (VIDEO)

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre actorii politici cheie din timpul evenimentelor din decembrie 1989, a fost batut de revolutionari, sambata, la slujba de pomenire organizata in Piata Universitatii din.

Gelu Voican-Voiculescu a fost atacat si batut de revolutionari. in ce stare se afla dupa ce a fost umplut de sange

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Gelu Voican-Voiculescu a fost batut de .

Reactia lui Ion Iliescu dupa ce Gelu Voican Voiculescu a plecat plin de sange din Piata Universitatii: Reconcilierea nu e posibila

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat sambata pe blog dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost agresat in Piata Universitatii, unde venise la o ceremonie de comemorare a 30 de ani de la Revolutia din 29189. Iliescu sustine ca cele intamplate demonstreaza ca nici dupa trei decenii reconcilierea nu este posibila.

Gelu Voican Voiculescu, scos de jandarmi cu capul spart din Piata Universitatii. Cum l-a intampinat multimea pe Petre Roman VIDEO

Mai multi lideri politici au fost prezenti sambata la troita din Piata Universitatii din Capitala, pentru a comemora 30 de ani de la Revolutia din 1989. Fostul premier Petre Roman a fost apostrofat de multime, iar Gelu Voican Voiculescu, judecat in dosarul Revolutiei, a scapat de furia multimii cu ajutorul jandarmilor, dar cu capul spart.

Primele imagini cu momentul in care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap, in Piata Universitatii

Antena 3 a prezentat imaginile cu momentul in care Gelu Voican Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap, in Piata Universitatii.

Cine este barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican-Voiculescu. Anuntul facut de Jandarmerie

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Cine este barbatul care l-a lovit .

Gelu Voican Voiculescu a depus plangere impotriva celui care l-a lovit. Barbatul de 68 de ani urmeaza sa fie audiat

Gelu Voican Voiculescu a depus, sambata, plangere impotriva barbatului care l-a lovit in timp ce se afla in Piata Universitatii. Barbatul urmeaza sa fie audiat la Sectia 1 Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )