Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine este barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican-Voiculescu. Anuntul facut de Jandarmerie

Playtech Playtech,
Cine este barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican-Voiculescu. Anuntul facut de Jandarmerie

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Cine este barbatul care l-a lovit . continuă pe Playtech

El este barbatul care l-a lovit pana la sange pe Gelu Voican Voiculescu

Un barbat in varsta de circa 65 de ani l-a agresat pe Gelu Voican Voiculescu in Piata Universitatii.

Cine este atacatorul de la sediul FSB din Moscova. Bilantul victimelor din Rusia

Barbatul a deschis focul, folosind o pusca Kalasnikov, chiar in sediul securitatii, insa a fost neutralizat de catre autoritati. Presa din Rusia transmite ca atacatorul a reusit sa faca si cateva victime, in timpul scurt in care a actionat. Pana acum au fost confirmate cateva decese, iar alarma a fost data in seara de joi, .

Elena Bozian, inginera care a invins-o pe fiica lui Adi Minune in semifinale. Cine este finalista lui Horia Brenciu de la Vocea Romaniei

Marea finala a emisiunii Vocea Romaniei se apropie cu pasi repezi. in seara aceasta aflam cine se va bucura de titulatura de Vocea Romaniei 2019. Surpriza din semifinale a venit din partea Elenei Bozian, tanara inginera care a reusit sa ajunga la ultimul pas in competitie, desi nu are studii in domeniu si nici experienta.

Cine este fosta iubita a lui Mircea Badea. Cum arata si cu ce se ocupa Diana, dupa zece ani de relatie cu prezentatorul de la Antena 3

Despre celebrul Mircea Badea, vedeta Antenei 3, s-a scris mult. S-a scris si despre relatia, de aproape 18 ani, cu Carmen Bruma. Dar inaintea ei a fost o alta poveste de dragoste, cu alta femeie. Cine este fosta iubita a lui Mircea Badea Femeia cu care Mircea Badea a avut o relatie de aproape 7 .

VIDEO Cine este Dragos Moldovan, castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei

Dragos Moldovan este castigatorul sezonului 9 Vocea Romaniei si al marelui premiu de 100. 000 de euro. Dragos echipa lui Tudor Chirila) s-a luptat in marea finala cu Andi Tolea echipa lui Smiley), Jasmina Rasadean echipa Irinei Rimes) si Elena Bozian echipa lui Horia Brenciu). Dragos Moldovan a castigat sezonul 9 Vocea Romaniei Tanarul artist care .

Cine este Jasmina Rasadean. A meritat sa i-o fure Irina Rimes lui Tudor Chirila?

Emotii, palme umede, schimbarea a sapte stari in 10 minute, asa a fost vinerea trecuta, cand am aflat care sunt finalistii de la Vocea Romaniei. Optiunile sunt: Jasmina Rasadean, Andi Tolea, Elena Bozian si Dragos Moldovan. Mai sunt cateva ore pana cand telespectatorii isi pot vota preferatul si-l pot face castigator. Pana atunci, trebuie scris .

Cine este Andrei Baciu, fostul manechin numit secretar de stat in ministerul Sanatatii. Imaginile care l-au alungat prima data din aceasta functie

Andrei Baciu a fost numit secretar de stat in ministerul Sanatatii, iar fostul manechin s-a mai aflat si in trecut in apropiere de o functie similara. Mai exact, acesta a fost propus ca ministru al Sanatatii, in Guvernul Ciolos, dar aceasta decizie nu a fost niciodata confirmata, fiind ulterior retrasa. Pe final de 2019, cel .

Cine este Calina Dumitrescu, fata Catincai Roman. Participa la Bravo, ai Stil, dar uite cum s-a transformat in ultimii ani FOTO

Noul sezon Bravo, ai stil vine cu o surpriza mai mare. Cateva dintre concurentele de anul acesta au fost dezvaluite, iar printre ele se numara si Calina Dumitrescu. Iata cum s-a transformat aceasta in ultimii ani? Calina Dumitrescu, fata Catincai Roman, concurenta la Bravo, ai Stil Fiica Catincai Roman are 20 de ani si adora .

Cine este Gianina, sotia lui Stefan Hrusca. Nici nu te-ai fi gandit ca o femeie cu o astfel de meserie ar putea fi partenera lui

In ultimii 30 de ani ne-am obisnuit ca de Sarabtorile de iarnasa ne strangem in familie si sa asculta colindele lui Stefan Hrusca, popularul solist de muzica folk. Dupa evenimentele din decembrie 1989, cantaretul s-a decis sa se mute in Canada, impreuna cu sotia sa, Gianina. Cine este Gianina, sotia lui Stefan Hrusca Se stiu .

Cine este Nicoleta Tint, noua sefa CSM. Cum a reusit sa fie votata de atat de multi magistrati

In urma cu o saptamana, au fost tensiuni mari la CSM, dupa ce s-au amanat discutiile pentru numirea unui nou presedinte, dupa ce votul a esuat de doua ori in cazul Nicoletei Tint. Anuntul a fost facut la vremea aceea de catre Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. Nicoleta Tint, primise, pe 10 decembrie, un numar de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )