Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei

Hotnews Hotnews,
 Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpatii in dosarul Revolutiei, sustine ca este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul revolutiei. El l-a criticat pe procurorul general Augustin Lazar, declarandu-se indignat ca acest om compromis, complice cu tortionarii din epoca comunista, are indrazneala sa apara si sa povesteasca despre Revolutie. continuă pe Hotnews

GELU VOICAN VOICULESCU, IRRD: Dosarul Revolutiei - o absurditate

Dosarul Revolutiei este o absurditate, pentru ca o revolutie nu se da in judecata si, in acelasi timp, nu exista un document care sa ateste ca membrii CFSN au decis moartea a 862 de persoane, a declarat pentru Agerpres Gelu Voican Voiculescu.

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

Dosarul Revolutiei. Gelu Voican Voiculescu, inculpat:Sunt asa de sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele

Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu, unul dintre cei trei inculpati in dosarul Revolutiei, s-a declarat sugrumat de indignare de anuntul procurorului general Augustin Lazar privind finalizarea acestui dosar.

Gelu Voican Voiculescu: Dosarul Revolutiei, o absurditate

Dosarul Revolutiei este o absurditate, pentru ca o revolutie nu se da in judecata si, in acelasi timp, nu exista un document care sa ateste ca membrii CFSN au decis moartea a 862 de persoane, a declarat.

Dupa aproape 30 de ani, in dosarul Revolutiei au mai ramas doar trei inculpati - Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si Iosif Rus

In dosarul Revolutiei, trimis instantei dupa aproape 30 de ani, timp in care a fost inchis si redeschis de mai multe ori, au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii doar trei inculpati - fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus.

TEODOR MARIES: Dosarul Revolutiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vatamate nu au fost audiate

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, spune ca Dosarul Revolutiei este incomplet si ca o mare parte din persoanele vatamate nu au fost inca audiate, caz in care trimiterea in judecata s-a facut doar pentru imagine .

Gelu Voican Voiculescu, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Sunt sugrumat de indignare

Gelu Voican Vioculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei, s-a declarat sugrumat de indignare pentru faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Suntem 45 de inculpati.

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: E bine sa aiba nod in gat si Gelu Voican Voiculescu, si Ion Iliescu

Doru Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie, s-a declarat surprins de numarul mic al celor trimisi in judecata in dosarul Revolutiei.

Gelu Voican Vioculescu, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Sunt sugrumat de indignare

Gelu Voican Vioculescu, fost viceprim-ministru al Guvernului Romaniei, s-a declarat sugrumat de indignare pentru faptul ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Suntem 45 de inculpati.

Cine este generalul Iosif Rus, inculpat in dosarul Revolutiei: Fost sef al Aviatiei Militare, inaintat in grad de Constantinescu si Iliescu, invitat al Academiei Romane. Acuzat ca a contribuit la moartea a 48 de persoane (FOTO)

Dupa aproape 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, Parchetul General a anuntat finalizarea si trimiterea in judecare a dosarului Revolutiei. Inculpati sunt doar trei dintre participantii de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )