Libnet.ro
UNICEF

10:45

TEODOR MARIES: Dosarul Revolutiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vatamate nu au fost audiate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOR MARIES: Dosarul Revolutiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vatamate nu au fost audiate

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie, Teodor Maries, spune ca Dosarul Revolutiei este incomplet si ca o mare parte din persoanele vatamate nu au fost inca audiate, caz in care trimiterea in judecata s-a facut doar pentru imagine . continuă pe Ziarul Bursa

Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosarul Revolutiei: Este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul Revolutiei

Gelu Voican Voiculescu, unul dintre inculpatii in dosarul Revolutiei, sustine ca este absolut fals sa se spuna ca abia acum se va face lumina in chestiunea vinovatiilor din timpul revolutiei. El l-a criticat pe procurorul general Augustin Lazar, declarandu-se indignat ca acest om compromis, complice cu tortionarii din epoca comunista, are indrazneala sa apara si sa povesteasca despre Revolutie.

PSD, atac la Augustin Lazar cu Dosarul Revolutiei

Este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste! Este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum.

GELU VOICAN VOICULESCU, IRRD: Dosarul Revolutiei - o absurditate

Dosarul Revolutiei este o absurditate, pentru ca o revolutie nu se da in judecata si, in acelasi timp, nu exista un document care sa ateste ca membrii CFSN au decis moartea a 862 de persoane, a declarat pentru Agerpres Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican Voiculescu: Dosarul Revolutiei, o absurditate

Dosarul Revolutiei este o absurditate, pentru ca o revolutie nu se da in judecata si, in acelasi timp, nu exista un document care sa ateste ca membrii CFSN au decis moartea a 862 de persoane, a declarat.

PSD: Este revoltator ca dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste

PSD continua atacul la adresa procurorului general Augustin Lazar, sustinand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca este revoltator ca Dosarul Revolutiei sa fie trimis in instanta de un fost agent al politiei politice comuniste si este intolerabil ca cel care a tinut in chinuri disidentii anticomunisti sa se erijeze acum in fauritorul dreptatii anticomuniste. De asemenea, PSD foloseste acest prilej pentru a-l ataca din nou si pe presedintele Klaus Iohannis.

Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata. Augustin Lazar: Responsabilitatea pentru victime nu este una institutionala, ci una directa, individuala (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat luni ca dosarul Revolutiei din 1989 a fost trimis in judecata de procurorii de la Parchetul Militar. Este un moment deosebit pentru justitia militara si.

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE: Implicarea securitatii lipseste din Dosarul Revolutiei

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, spune ca in Dosarul Revolutiei nu a fost adusa in discutie implicarea securitatii, ci este acreditata doar ideea unei lovituri de stat. Eu, ca si multi.

Ceausescu scapa de Dosarul Revolutiei. Cum motiveaza anchetatorii

Procurorul general al Romaniei a anuntat ca Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata de procurorii militari. Fostul presedinte al Romanei Nicolae Ceausescu nu se afla printre inculpati. Parchetul General a emis un comunicat in care a explicat de ce unele cauze au fost clasate. in Dosarul Revolutiei au fost trimisi in judecata Iliescu Ion [] .

Ce acuzatii i se aduc lui Ion Iliescu in Dosarul Revolutiei. Detalii din rechizitoriul anchetatorilor

Ion Iliescu va fi judecat in Dosarul Revolutiei. Dupa 30 de ani de ancheta, procurorii militari au trimis cauza judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Parchetul General a emis un comunicat in care a precizat ce acuzatii li se aduc inculpatilor din dosar. in Dosarul Revolutiei au fost trimisi in judecata Iliescu [] .

Ce spun Petre Roman si Gelu Voican Voiculescu despre Dosarul Revolutiei. Iliescu inca tace

Procurorii militari au trimis in judecata Dosarul Revolutiei. Anuntul a fost facut de procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar si a starnit reactia fostului premier Petre Roman, dar si a lui Gelu Voican Voiculescu, inculpat in dosar. Ion Iliescu inca tace. Suntem 45 de inculpati. S-au efectuat, sunt sugrumat de indignare ca nu-mi gasesc cuvintele.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )