Libnet.ro
UNICEF

12:30

Si gelurile de dus contin E-uri! Care sunt marcile cele mai bogate in E-uri si ce probleme pot provoca utilizatorilor

Adevărul Adevărul,
Si gelurile de dus contin E-uri! Care sunt marcile cele mai bogate in E-uri si ce probleme pot provoca utilizatorilor

Nu doar alimentele contin coloranti si conservanti, ci si produsele de ingrijire corporala. Mai exact, cele mai multe dintre gelurile de dus pentru barbati care pot fi cumparate de pe rafturile magazinelor contin intre doua si sapte E-uri. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

E-urile din painea feliata din comert. Care sunt marcile campioane si care sunt cele fara aditivi

Romanii sunt campioni europeni la consumul de paine, reusind sa-i detroneze pe nemti sau pe francezi, care ocupa locurile imediat urmatoare. Spre deosebire de ei, insa, romanii cumpara de pe rafturile magazinelor paine feliata care contine aditivi alimentari si coloranti, numarul de E-uri variind intre zero si cinci, in functie de producator.

Care sunt noile prioritati ale PSD, anuntate de noul sef interimar Liviu Dragnea

Noul presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa ce a primit votul de incredere al colegilor in CExN, ca obiectivele partidului sunt acum de a face o echipa putenica si care sa.

Care sunt domeniile de cercetare in care Romania va investi cu prioritate in urmatorii 5 ani: biochimie, ITC, energie, mediu si eco-nano-tehnologii

Guvernul a aprobat miercuri printr-o hotarare Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare III pentru 2015-2020, care da directiile majore de dezvoltare a domeniului cercetarii si reprezinta unul dintre instrumentele principale de implementare a Strategiei nationale in acest domeniu. Bugetul total al Planului cei cinci ani va fi de maximum 15 miliarde de lei bugetul de stat, fonduri externe nerambursabile si contributii ale partenerilor la proiecte).

Municipiul Ploiesti, parte civila in dosarul in care sunt cercetati Ghita si Badescu

Municipiul Ploiesti se va constitui parte civila in dosarul instrumentat de DNA in care deputatul Sebastian Ghita si fostul primar Iulian Badescu sunt urmariti penal pentru fapte care au legatura cu obtinerea unei finantari ilegale de la bugetul local de catre CSU Asesoft Ploiesti.

Legea amnistiei fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial. Vezi care sunt principalele prevederi

Mult asteptata lege a aministiei fiscale a aparut in Monitorul Oficial. In multe dintre situatiile prezente, beneficiarul aministiei este chiar organul fiscal ce a tratat atipic spetele fiscale. Legea se refera si la anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele pentru salariatii care au primit diurne - considerate de Fisc ca fiind asimilate salariilor. Legea promulgata de presedinte se mai refera la persoanele care au obtinut venituri sub nivelul salariului minim pe economie si au fost obligate sa plateasca contributii de sanatate la nivelul salariului minim pe economie. Consulta aici documentul oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )