Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume. continuă pe România Liberă

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

2Parale: Care sunt cele mai profitabile industrii eCommerce in 2015

2Performant Network S. , companie de performance marketing din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 3,680,000 lei in prima jumatate a anului 2015, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut. In cadrul companiei.

Care sunt cele mai cautate facultati si unde se bat 80 de candidati pe un loc

Peste 22. 000 candidati s-au inscris la admitere la Universitatea din Bucuresti, concurenta osciland intre un candiat pe loc la Facultate de Filosofie si 80,6 pe loc la specializarea Limbi Moderne Aplicate a.

Admitere 2015. Peste 22000 de candidati vor sa fie studenti la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai dorite specializari

Admitere 2015. Peste 22. 000 de absolventi de liceu si-au depus dosarele in sesiunea iulie 2015, pentru a fi admisi ca studenti la Universitatea din Bucuresti.

Capcanele mortale din locuinta: care sunt cele mai periculoase locuri si obiecte din casa de care trebuie feriti copiii

Vacanta de vara este perioada in care cei mici sunt mai predispusi ca niciodata la accidente, unele chiar foarte grave, tinand cont de faptul ca acestia petrec mai mult timp acasa decat la scoala sau la gradinita. Jumatate din accidente se petrec chiar daca un adult este in preajma, din cauza obiectelor folosite in mod obisnuit pe care parintii le considera inofensive.

Admitere la facultate 2015. Care sunt cele mai cautate specializari la Brasov

Peste 10. 000 de candidati s-au inscris la Universitatea Transilvania la cele 18 specializari si la programele de master.

Terra, tot mai neincapatoare: cele mai aglomerate orase-metropole in 2025

Populatia urbana la nivel global a crescut rapid in ultimii ani, ceea ce facut ca mai mult de jumatate din locuitorii din prezent ai acestei planete sa-si duca traiul in zonele urbane din intreaga lume. Ca urmare, populatia urbana a crescut de la 746.

Andra si Inna, cele mai difuzate artiste la radio si TV in prima jumatate a anului

Andra si Inna sunt cele mai difuzate artiste la posturile radio si TV din Romania in prima jumatate a anului 2015, potrivit datelor centralizate de Media Forest. Printre artistii inclusi in top semai numara Delia, Connect-R, Voltaj, Alina Eremia si Smiley.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )