Libnet.ro
UNICEF

14:30

General american: Gruparea Stat Islamic a facut progrese importante in Irak

Antena3 Antena3,
General american: Gruparea Stat Islamic a facut progrese importante in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a facut progrese importante in Irak, a recunoscut miercuri coordonatorul coalitiei internationale conduse de Statele Unite, generalul John Allen. Totodata, Allen a apreciat ca. continuă pe Antena3

General american: Statul Islamic a facut progrese importante in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a facut progrese importante in Irak, a recunoscut miercuri coordonatorul coalitiei internationale conduse de Statele Unite, generalul John Allen, citat de AFP. in cursul unei conferinte.

Expert in lumea araba: Gruparea Stat Islamic are celule active in Bulgaria

Un expert in lumea araba, Kiriak Tonev, a declarat luni pentru televiziunea nationala ca in Bulgaria exista celule active ale gruparii Stat Islamic. Amenintarea reprezentata de Statul Islamic este mare pentru ca gruparea acopera o zona extinsa din Asia Centrala pana in Africa de Nord, Balcani si Spania, a declarat expertul citat.

Gruparea Stat Islamic se apropie de Bagdad si ocupa o mare parte a orasului sirian Kobane

Combatantii grupului terorist sunnit Stat Islamic au avansat in ultimele ore, ajungand la cativa kilometri de aeroportul din Bagdad, au anuntat surse citate de CNN, iar, in Siria, organizatia terorista aproape.

Gruparea Stat Islamic are celule active in Bulgaria

Un expert in lumea araba, Kiriak Tonev, a declarat luni pentru televiziunea nationala ca in Bulgaria exista celule active ale gruparii Stat Islamic, relateaza site-ul Novinite. com.

Cel putin 22 de morti, in trei atentate la Bagdad. Atacurile ar fi comise de gruparea Stat islamic

Cel putin 22 de persoane au murit in urma a trei atentate comise luni in cartiere siite din Bagdad, anunta surse medicale si din cadrul serviciilor de securitate irakiene, informeaza AFP, potrivit.

Gruparea jihadista Stat Islamic a difuzat o imagine trucata cu drapelul califatului la Vatican

Gruparea jihadista Stat Islamic a publicat, in revista online Dabiq, o imagine trucata in care steagul califatului islamic apare pe catedrala din Piata San Pietro de la Vatican, relateaza The Local. Imaginea.

SUA si Rusia intensifica schimburile de informatii despre grupul terorist Stat Islamic

Statele Unite si Rusia vor intensifica schimburile de informatii despre grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria, a anuntat secretarul de Stat american, John Kerry. Am propus intensificarea cooperarii.

Teroristii gruparii Stat Islamic, tot mai aproape de Bagdad

Teroristii gruparii Stat Islamic SI) se apropie tot mai mult de Bagdad. Astfel, ei au incercuit marti orasul Amriyat al-Falluja, situat la aproximativ 40 de kilometri de capitala Irakului.

Casa Alba: Strategia militara impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic functioneaza

Strategia Statelor Unite impotriva grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria functioneaza, sustine Casa Alba, conform AFP. Suntem la inceputul aplicarii acestei strategii, dar,.

Casa Alba: Strategia militara impotriva organizatiei teroriste Stat Islamic functioneaza

Strategia Statelor Unite impotriva grupului terorist Stat Islamic in Irak si Siria functioneaza, sustine Casa Alba, conform AFP. Suntem la inceputul aplicarii acestei strategii, dar, incontestabil,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )