Libnet.ro
UNICEF

18:45

General american: Statul Islamic a facut progrese importante in Irak

B1 B1,
General american: Statul Islamic a facut progrese importante in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a facut progrese importante in Irak, a recunoscut miercuri coordonatorul coalitiei internationale conduse de Statele Unite, generalul John Allen, citat de AFP. in cursul unei conferinte. continuă pe B1

General american: Gruparea Stat Islamic a facut progrese importante in Irak

Gruparea Stat Islamic SI) a facut progrese importante in Irak, a recunoscut miercuri coordonatorul coalitiei internationale conduse de Statele Unite, generalul John Allen. Totodata, Allen a apreciat ca.

Cand petrolul devine arma. intelegerea secreta dintre americani si sauditi pentru a lovi simultan Statul Islamic si Rusia

Statele Unite ale Americii si Arabia Saudita au incheiat luna trecuta un protocol secret, fara de care americanii n-ar fi putut demara ofensiva aeriana asupra Statului Islamic in Siria si Irak. Dincolo de cooperarea militara, cele doua puteri s-au inteles si sa manipuleze pretul mondial al petrolului si au inceput deja sa-si puna strategia in practica.

Statul Islamic profita de jocurile Ankarei

Planurile SUA de a distruge Statul Islamic prin lovituri aeriene in Irak si Siria nu dau rezultatele scontate, iar jihadistii gruparii armate teroriste se apropie de cucerirea orasului sirian strategic Kobane, aflat in apropierea frontierei cu Turcia, si inscriu victorii asupra armatei irakiene la vest de Bagdad. Jocul periculos al presedintelui turc Erdogan, care refuza sa ajute combatantii kurzi ce apara Kobane contra SI, a ranit kurzii din Turcia si PKK ameninta ca va lua din nou armele daca Ankara nu face nimic pentru Kobane.

Avertisment al unui expert in lumea araba: Statul Islamic are celule active in Bulgaria

Gruparea Statul Islamic are celule active in Bulgaria. Avertismentul a fost facut de Kiriak Tonev, un expert in lumea araba, care a declarat pentru televiziunea nationala din Bulgaria ca amenintarea gruparii.

Legatura neasteptata dintre internetul islandez si teroristii de la Statul Islamic

Gruparea terorista Statul Islamic, care a ingrozit intreaga lume prin violenta extrema cu care se manifesta, are o strategie bine gandita pe online si a ajuns sa starneasca un scandal in indepartata Islanda. Pentru ca domeniul de internet al tarii nordice . is) coincide cu acronimul gruparii jihadiste, arabii au deschis in Islanda un site de promovare care apoi a fost inchis de autoritatea locala. Miscarea a fost insa criticata de Wikileaks care spune ca fiecare are dreptul sa cunoasca si sa judece actiunile si argumentele Statului Islamic.

Malaezia. 13 persoane au fost arestate pentru colaborare cu Statul Islamic

Autoritatile malaieziene au arestat 13 persoane suspectate ca au legaturi cu grupari teroriste si colaboreaza cu Statul Islamic. Potrivit anchetatorilor, cei arestati se pregateau sa plece in Siria, transmite.

O femeie conduce lupta kurzilor din Kobane impotriva jihadistilor din Statul Islamic

O femeie ii conduce pe combatantii kurzi in batalia impotriva jihadistilor din cadrul organizatiei Statul Islamic SI), care ameninta sa cucereasca orasul sirian kurd Kobane, la frontiera cu Turcia, potrivit unui ONG si unor militanti, relateaza AFP.

Statul Islamic, din ce in ce mai puternic. Este disperare la granita cu Turcia

Fortele kurde care apara orasul sirian Kobani, asediat de Statul Islamic au cerut din nou Turciei sa le permita sa primeasca intariri si mai ales arme si munitii. Orasul se afla chiar la granita cu.

O femeie conduce lupta kurzilor din Kobane impotriva jihadistilor din Statul Islamic

O femeie ii conduce pe combatantii kurzi in batalia impotriva jihadistilor din cadrul organizatiei Statul Islamic SI), care ameninta sa cucereasca orasul sirian kurd Kobane, la frontiera cu Turcia, potrivit unui ONG si unor militanti, relateaza AFP.

O femeie conduce lupta kurzilor din Kobane impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic

O femeie ii conduce pe combatantii kurzi in batalia impotriva jihadistilor din cadrul organizatiei Statul Islamic SI), care ameninta sa cucereasca orasul sirian kurd Kobane, la frontiera cu Turcia .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )