Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un general de brigada si patru ofiteri din STS, trimisi in judecata de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un general de brigada si patru ofiteri din STS, trimisi in judecata de DNA

Un general de brigada, sef al Directiei Management Resurse Umane DMRU) din Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) si alti patru ofiteri din STS au fost trimisi in judecata procurorii militari din DNA, intr-un dosar vizand fraudarea unor concursuri de accedere in functia de ofiter la STS. in dosar este vizat si un general de brigada in rezerva, care a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA, conform hotnews. continuă pe Ziarul Bursa

Un general de brigada si alti patru ofiteri din STS, trimisi in judecata de DNA pentru fraudarea unor concursuri de promovare in functie

Un general de brigada, sef al Directiei Management Resurse Umane DMRU) din Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) si alti patru ofiteri din STS au fost trimisi in judecata procurorii militari din DNA, intr-un dosar vizand fraudarea unor concursuri de accedere in functia de ofiter la STS. in dosar este vizat si un general de brigada in rezerva, care a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA.

Un general de brigada si alti patru ofiteri din STS, trimisi in judecata de DNA

Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au trimis in judecata pe generalul de brigada Daniel Cosmin Grigore, la data faptelor seful Directiei Management Resurse Umane DMRU) din.

Romania a exportat matase in valoare de aproape 23 milioane de euro in primele patru luni din 2020

Romania a exportat, in primele patru luni din 2020, matase in suma de 22,8 milioane de euro, cu 31% mai putin comparativ cu perioada similara a anului anterior, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )