Libnet.ro
UNICEF

08:16

Generalul Daniel Petrescu este noul sef al Statului Major al Apararii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Generalul Daniel Petrescu este noul sef al Statului Major al Apararii

Generalul Luca Daniel Petrescu a fost investit, duminica, de presedintele Klaus Iohannis in functia de sef al Statului Major al Apararii, iar prima resposabilitate a acestuia este de a pastra procentul de 2% din PIB alocat Apararii, potrivit hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Petrescu este noul sef al Statului Major al Apararii. Iohannis: Va revine responsabilitatea de a continua sa asigurati starea de pregatire a armatei (VIDEO)

Generalul Daniel Petrescu a preluat duminica, oficial, functia de sef al Statului Major al Apararii. Evenimentul a avut loc la Ministerul Apararii, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, care a si.

Generalul Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii, este un veteran al razboaielor. Unde si in ce perioade a luptat

Presedintele Klaus Werner Iohannis a semnat, joi, 28 noiembrie, decretul privind numirea generalului-locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Statului Major al Apararii, incepand cu data de 1 decembrie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat, miercuri 27 noiembrie, numirea loctiitorului sefului Statului Major al Apararii, generalul-locotenent Daniel Petrescu, in functia de sef al Statului Major al Apararii.

Generalul Daniel Petrescu a fost investit in functia de sef al Statului Major al Apararii

General-locotenentul cu trei stele Luca Daniel Petrescu a fost investit, duminica, in functia de sef al Statului Major al Apararii, in prezenta presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, care i-a inmanat noului sef al Armatei drapelul de lupta.

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al.

Exclusiv: Noul sef al Statului Major al Apararii, la Antena 3

Noul sef al Statului Major al Apararii, generalul-locotenent Daniel Petrescu, a fost invitatul Sabinei Iosub si al lui Radu Tudor, cu putin timp inainte de inceperea paradei de 1.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noului sef al Statului Major al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, decretul privind numirea noului sef al Statului Major al Apararii. Mandatul general-locotenentului Daniel Petrescu incepe la 1 decembrie.

Ministrul Apararii si noul sef al Statului Major, in videoconferinta cu militarii din teatrele de operatii si misiuni externe. Ciuca: Ziua Nationala, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatoarea tuturor romanilor, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, in care pretuim prezentul si ne gandim cu sperante la viitor, le-a transmis Nicolae.

Termoenergetica este noul operator termic al Bucurestiului

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca de la 1 decembrie Termoenergetica este noul operator de energie termica din Capitala. Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul de delegare a gestiunii serviciului de termoficare azi, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )