Libnet.ro
UNICEF

15:16

Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Noul sef al Statului Major al Apararii a fost investit de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a investit duminica, de Ziua Nationala, pe noul sef al Armatei, la sediul Ministerului Apararii. Generalul Daniel Petrescu preia oficial functia de sef al Statului Major al. continuă pe Antena3

Generalul Daniel Petrescu, noul sef al Statului Major al Apararii, este un veteran al razboaielor. Unde si in ce perioade a luptat

Presedintele Klaus Werner Iohannis a semnat, joi, 28 noiembrie, decretul privind numirea generalului-locotenent Daniel Petrescu in functia de sef al Statului Major al Apararii, incepand cu data de 1 decembrie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a avizat, miercuri 27 noiembrie, numirea loctiitorului sefului Statului Major al Apararii, generalul-locotenent Daniel Petrescu, in functia de sef al Statului Major al Apararii.

Generalul Daniel Petrescu a fost investit in functia de sef al Statului Major al Apararii

General-locotenentul cu trei stele Luca Daniel Petrescu a fost investit, duminica, in functia de sef al Statului Major al Apararii, in prezenta presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, care i-a inmanat noului sef al Armatei drapelul de lupta.

Generalul Daniel Petrescu este noul sef al Statului Major al Apararii

Generalul Luca Daniel Petrescu a fost investit, duminica, de presedintele Klaus Iohannis in functia de sef al Statului Major al Apararii, iar prima resposabilitate a acestuia este de a pastra procentul de 2% din PIB alocat Apararii, potrivit hotnews. ro.

Exclusiv: Noul sef al Statului Major al Apararii, la Antena 3

Noul sef al Statului Major al Apararii, generalul-locotenent Daniel Petrescu, a fost invitatul Sabinei Iosub si al lui Radu Tudor, cu putin timp inainte de inceperea paradei de 1.

Daniel Petrescu este noul sef al Statului Major al Apararii. Iohannis: Va revine responsabilitatea de a continua sa asigurati starea de pregatire a armatei (VIDEO)

Generalul Daniel Petrescu a preluat duminica, oficial, functia de sef al Statului Major al Apararii. Evenimentul a avut loc la Ministerul Apararii, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, care a si.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noului sef al Statului Major al Apararii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, decretul privind numirea noului sef al Statului Major al Apararii. Mandatul general-locotenentului Daniel Petrescu incepe la 1 decembrie.

Ministrul Apararii si noul sef al Statului Major, in videoconferinta cu militarii din teatrele de operatii si misiuni externe. Ciuca: Ziua Nationala, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatoarea tuturor romanilor, o zi in care cinstim trecutul glorios al armatei noastre, in care pretuim prezentul si ne gandim cu sperante la viitor, le-a transmis Nicolae.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )