Libnet.ro
UNICEF

10:45

Generalul din campul tactic, trecut in rezerva

Antena3 Antena3,
Generalul din campul tactic, trecut in rezerva

Generalul Dumitru Dumbrava, autorul celebrei expresii campul tactic din justitie, a fost trecut in rezerva. Dumbrava e considerat unul dintre cei mai controversati oameni de la conducerea serviciului. continuă pe Antena3

Generalul SRI Dumitru Dumbrava, cel care a inventat expresia campul tactic din justitie, trecut in rezerva

Controversatul general SRI Dumitru Dumbrava ar fi fost trecut in rezerva! Acesta este unul din cei mai controversati oameni de la conducerea serviciului secret fiind considerat cel care se ocupa de legatura dintre.

Punctul de intalnire. Dezvaluiri spectaculoase din SRI. Cum a scos din joc Hellvig campul tactic din justitie

Generalul SRI Dumitru Dumbrava a fost trecut in rezerva, decizia fiind semnata marti de directorul SRI, Eduard Hellvig. Informatia a fost prezentata de Radu Tudor, la Punctul de intalnire. in ultimele 12.

Pensionare subita in SRI. Generalul Dumbrava, care a spus ca Justitia e camp tactic pentru SRI, a fost trecut in rezerva

Generalul SRI Dumitru Dumbrava - care a facut mai multe declaratii controversate privind justitia si colaborarea sistemului judiciar cu SRI - a fost trecut in rezerva incepand cu data de 1 septembrie, printr-un decret semnat marti de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )