Libnet.ro
UNICEF

09:30

George Burcea a parasit Ferma 2020 in lacrimi si dureri! Mesajul lui de adio e sfasietor!

Playtech Playtech,
George Burcea a parasit Ferma 2020 in lacrimi si dureri! Mesajul lui de adio e sfasietor!

Desi se declara marele castigator al show-ului Ferma. Oraseni vs. Sateni, concurentii, publicul si pana si prezentatoarea emisiunii il vedeau cel putin finalist, George Burcea a fost invins de conditia fizica, care a schiopatat din punctul in care s-a lovit dur la duelul cu Paul Diaconescu. Unii ar spune ca strategiile pe care le-a facut . continuă pe Playtech

Ce a facut Viviana Sposub dupa ce George Burcea a parasit Ferma 2020: in amintirea lui

In seara aceasta, de la 22:30, va urma o noua editie Ferma. Oraseni vs. Sateni; o competitie ramasa recent fara cel pe care cu totii il vedeam invingator, George Burcea. Actorul a iesit din competitie, faultat de conditia de sanatate, care s-a subrezit in urma duelului cu Paul Diaconescu. Dupa ce a ales intre el .

FOTO George Burcea a parasit, in lacrimi, Fermadin cauza unei accidentari. Cum a salvat-o pe Viviana de la eliminare

Cel mai recent episod al show-ului Ferma. Oraseni vs Sateni, de marti seara, de la Pro TV, a fost unul marcat de rasturnari de situatie.

George Burcea, de urgenta la spital. Cheama sa imi faca o injectie. Te rog din suflet, nu mai pot!

George Burcea a ajuns de pe platourile de filmare de la Ferma direct la spital. Actorul s-a confruntat cu dureri insuportabile. George Burcea, de la bal, la spital. Problemele de sanatate l-au scos din competitia de la PRO TV Cea mai recenta editie a Ferma. Oraseni vs. Sateni a decis soarta celui care se vedea .

Viviana, adevarul despre relatia cu George Burcea. Cum a cucerit-o, de fapt, la Ferma. Tot ce nu s-a vazut la TV

Viviana Sposub si George Burcea s-au intalnit la Ferma, s-au placut, apoi au fost adusi aproape unul de celalalt mai repede decat si-ar fi planuit, ambii fiind confirmati cu COVID-19 si stand deasupra aceluiasi acoperis. Limitarea la cei doar cativa metri in care sunt nevoiti sa locuiasca timp de 14 zile le-a dat timp sa .

Cati bani au luat vedetele la Ferma 2020, de fapt. Augustin Viziru le-a dat clasa la toti

S-a aflat cati bani au luat, de fapt, vedetele pentru participarea la Ferma. Oraseni vs. Sateni. Cea mai mare suma i-ar fi revenit celui mai nou concurent intrat in competie Augustin Viziru. Cu cat au fost platite anul acesta vedetele de la Ferma 2020 Desi este un show de mare succes, telespectatorii asteptand cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )