Libnet.ro
UNICEF

11:45

George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

Playtech Playtech,
George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

George Burcea este in lumina reflectoarelor constant de la inceputul acestui an. Divortul de Andreea Balan si intamplarile controversate de dupa l-au adus gol, in mijlocul publicului. Apele s-au linistit dupa ce s-a mutat de acasa, dar s-au involburat din nou odata cu aparitia in emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a atins subiectele . continuă pe Playtech

Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman: Se pare ca e mai bine sa nu ai pareri in tara asta

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman se afla in centrul unui scandal de proportii. Artistul a contestat restrictiile si a declarat ca este convins ca situatia pandemiei nu este chiar asa cum o prezinta autoritatile. Ce a patit Nicu Alifantis din cauza lui Dan Bittman Cu cateva zile in urma, Dan Bittman a facut cateva declaratii .

Ce a crezut Viviana Sposub despre George Burcea inainte sa-l cunoasca. Schimbarea produsa de fostul Andreei Balan

Care a fost parerea initiala a Vivianei despre actualul partener de viata? Ce stia despre George Burcea si cum s-au schimbat lucrurile in timp? Cei doi se inteleg de minune acum. Ce parere a avut Viviana Sposub despre George Burcea la inceput? Fosta colega de platou a celor doi moderatori de la Vorbeste Lumea a .

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman. De ce a facut declaratiile socante despre pandemie, de fapt

Prezent in emisiunea Interviurile lui Vitalie, de la PRO TV, Horia Brenciu a vorbit despre masti, COVID-19, echilibru, procesul de adoptie in Romania, dar si despre declaratiile lui Dan Bittman, care au pus pe jar multe minti. Horia Brenciu a vorbit despre declaratiile lui Dan Bittman: Zice niste lucruri din frustarea pe care a acumulat-o .

George Burcea, de urgenta la spital. Cheama sa imi faca o injectie. Te rog din suflet, nu mai pot!

George Burcea a ajuns de pe platourile de filmare de la Ferma direct la spital. Actorul s-a confruntat cu dureri insuportabile. George Burcea, de la bal, la spital. Problemele de sanatate l-au scos din competitia de la PRO TV Cea mai recenta editie a Ferma. Oraseni vs. Sateni a decis soarta celui care se vedea .

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Cu cine s-a intalnit Dan Bittman dupa minciuna COVID. Influenta ei e mare in Guvern

Saptamana trecuta, in ziua in care Romania inregistra un record negativ de noi cazuri de COVID-19 si autoritatile ne aduceau la cunostinta gravitatea situatiei prin mesaje de informare Ro Alert, Dan Bittman posta pe Facebook un mesaj in care isi chema prietenii la terasa. Cantaretul a fost surprins la cafea de fotoreporteri, iar in dreapta .

Ce a facut Viviana Sposub dupa ce George Burcea a parasit Ferma 2020: in amintirea lui

In seara aceasta, de la 22:30, va urma o noua editie Ferma. Oraseni vs. Sateni; o competitie ramasa recent fara cel pe care cu totii il vedeam invingator, George Burcea. Actorul a iesit din competitie, faultat de conditia de sanatate, care s-a subrezit in urma duelului cu Paul Diaconescu. Dupa ce a ales intre el .

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

George Burcea a parasit Ferma 2020 in lacrimi si dureri! Mesajul lui de adio e sfasietor!

Desi se declara marele castigator al show-ului Ferma. Oraseni vs. Sateni, concurentii, publicul si pana si prezentatoarea emisiunii il vedeau cel putin finalist, George Burcea a fost invins de conditia fizica, care a schiopatat din punctul in care s-a lovit dur la duelul cu Paul Diaconescu. Unii ar spune ca strategiile pe care le-a facut .

Rasturnare de situatie. Ce a spus Dan Bittman dupa scandalul de saptamana trecuta

Dan Bittman se afla in centrul unui urias scandal dupa un mesaj anti-masca. Artistul a contestat vehement restrictiile si s-a declarat convins ca numarul persoanelor infectate cu noul virus este scos din burta, chiar daca testari se fac. Mai mult, saptamana trecuta, cand autoritatile ne instiintau, prin intermediul unor mesaje de informare RO Alert, ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )