Libnet.ro
UNICEF

22:45

George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan? Imaginea care l-ar fi dat de gol pe actor

Playtech Playtech,
George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan? Imaginea care l-ar fi dat de gol pe actor

Dupa ce se scria in presa ca Andreea Balan ti George Burcea s-au despartit, recent George a postat cateva poze pe instagram care par sa contrazica tot ceea ce s-a spus pana acum despre relatia dintre cei doi. George Burcea s-a mutat din nou cu Andreea Balan Au trecut aproape 4 luni de la despartirea . continuă pe Playtech

Andreea Balan vorbeste despre stadiul actual al relatiei cu George Burcea. Fetele au nevoie de tatal lor constant

Au trecut mai bine de patru luni de cand Andreea Balan si George Burcea au luat-o pe drumuri diferite. Acum, cei doi par a se intelege mai bine din ce se poate deduce din Insta Story-urile actorului, care a fost.

Detalii din culisele vietii sentimentale ale Andreeei Balan: S-a impacat cu George Burcea? - Sa vezi doar binele din orice situatie

Fanii Andreei Balan sunt bulversati si nu mai stiu ce sa creada, dupace artista a postat unmesaj pe Facebook din care reiese ca s-a impacat in secret cu George Burcea. Una dintre cele.

Cati bani ar avea Andreea Balan de la Te cunosc de undeva. Artista ar primi o suma mai mica fata de anul trecut (GALERIE FOTO)

Filmarile pentru noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva urmeaza sa inceapa, iar recent au aparut in presa tabloida informatii despre salariul pe care il va primi Andreea Balan la filmarile.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor zilnice trece din nou de 200 Bilantul total: 21.182 Pacienti vindecati - 15.283

Numarul de imbolnaviri zilnice din cauza coronavirusului creste din nou, in ultimele 24 de ore fiind inregistrate 237 de cazuri noi. Bilantul total al imbolnavirilor a ajuns la 21. Numarul pacientilor vindecati de la inceputul epidemiei in Romania este de 15.

Actorii Maia Morgenstern si Claudiu Istodor, fostul sau sot, din nou impreuna: E ceva palpitant in situatia asta, nu?

Unii dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei, Maia Morgenstern si Claudiu Istodorau fost readusi din nou impreunadatorita serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1. Maia Morgenstern si.

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati

Septuplul campion mondial de Formula 1 va ajunge din nou pe masa de operatie in cadrul procesului de recuperare dupa accidentul suferit la schi.

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Institutul Cantacuzino va incepe sa produca din nou vaccinul antigripal

In Romania se va produce din nou vaccinul antigripal, incepand cu anul 2021, Institutul Nationalde Cercetare Dezvoltare Medico Militara Cantacuzino reluand productia,relateaza.

Unde va fi inmormantat George Floyd. Ultimele minute din viata barbatului au declansat proteste de amploare in SUA (VIDEO)

Moartea afro-americanului George Floyd, de 46 de ani, survenita pe 25 mai, in fata unui magazine, din cauza unei interventii brutale a politiei din Minneapolis, a starnit o puternica revolta in Statele Unite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )