Libnet.ro
UNICEF

14:30

George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia

Playtech Playtech,
George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia

George Burcea a vorbit despre mama sa. intr-o postare emotionanta pe Facebook, George Burcea i-a urat la multi ani mamei sale, dar a povestit si despre diagnosticul crunt primit de aceasta in urma cu cinci ani. George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar George Burcea isi iubeste nespus mama. Acesta . continuă pe Playtech

Andreea Balan a luat foc cand l-a vazut pe George Burcea. Ce a putut sa faca fostul concurent de la Ferma

S-au spus multe si s-au scris si mai multe despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Desi cantareata a facut lumina in acest caz, dand interviuri si declaratii, cu jumatati de masura, totusi, George Burcea a contracarat in Ferma. Oraseni vs. Sateni, acolo unde a fost concurent. Relaxarea si atmosfera din jur l-au facut .

Andreea Balan ii da lovitura fatala lui George Burcea. Decizia halucinanta luata de artista

George Burcea, aflat in plin divort cu Andreea Balan, nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe aceasta, mai ales ca artista are iubit. Andreea Balan se iubeste in prezent cu Tiberiu Argint, iar de George Burcea s-a despartit la inceputul acestui an. Andreea Balan, lovitura fatala lui George Burcea. Ce decizie a luat .

Ferma 2020. Ce concurenta a pus ochii pe George Burcea: imi place barbatul din el. Nu m-a refuzat niciodata

Surprizele se tin lant la Ferma 2020! O noua concurenta a pus ochii pe George Burcea, desi acesta si-a aratat clar simpatia pentru Viviana Sposub. Iata cine are numai cuvinte de lauda la adresa actorului! Ferma 2020. Cine a pus ochii pe George Burcea Dupa ce a cucerit-o iremediabil pe Viviana Sposub, o alta concurenta .

Averea Andreei Balan e colosala! Cati banii are, de fapt, in comparatie cu George Burcea

Andreea Balan este prezenta in lumea muzicii deja de zeci de ani, iar notorietatea dobandita i-au adus si sume frumusele in buzunare. Care este averea ei? George Burcea sta mai subtirel cu veniturile. Averea Andreei Balan. Artista isi permite sa-si faca toate poftele Andreea Balan are o cariera imensa in spate. Aceasta s-a facut cunoscuta .

Ferma 2020. Andreea Antonescu, atac la George Burcea! L-a facut praf, dintr-o singura propozitie

Ferma. Oraseni vs. Sateni este plina de surprize! Dupa iesirea Anisiei Gafton, s-a alatura competitiei Andreea Antonescu, colega de trupa a Andreei Balan, pentru a demonstra ca face fata oricarei provocari gandite de echipa PRO TV. Artista a intors multe priviri de cum a intrat in casa concurentilor, in special pe cea a lui George .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )