Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ferma 2020. Ce concurenta a pus ochii pe George Burcea: imi place barbatul din el. Nu m-a refuzat niciodata

Playtech Playtech,
Ferma 2020. Ce concurenta a pus ochii pe George Burcea: imi place barbatul din el. Nu m-a refuzat niciodata

Surprizele se tin lant la Ferma 2020! O noua concurenta a pus ochii pe George Burcea, desi acesta si-a aratat clar simpatia pentru Viviana Sposub. Iata cine are numai cuvinte de lauda la adresa actorului! Ferma 2020. Cine a pus ochii pe George Burcea Dupa ce a cucerit-o iremediabil pe Viviana Sposub, o alta concurenta . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Andreea Antonescu, atac la George Burcea! L-a facut praf, dintr-o singura propozitie

Ferma. Oraseni vs. Sateni este plina de surprize! Dupa iesirea Anisiei Gafton, s-a alatura competitiei Andreea Antonescu, colega de trupa a Andreei Balan, pentru a demonstra ca face fata oricarei provocari gandite de echipa PRO TV. Artista a intors multe priviri de cum a intrat in casa concurentilor, in special pe cea a lui George .

Ferma 2020. Burcea a fost intrebat daca vrea sa o ia pe Viviana de sotie. Raspunsul i-a uimit pe concurenti

Moment incredibil la Ferma 2020! intrebat daca vrea sa o ia pe Viviana Sposub de sotie, George Burcea a dat un raspuns la care nu se astepta nimeni. Cat de serioasa este, de fapt, relatia dintre cei doi?! Ferma 2020. Burcea si Viviana Sposub se pregatesc de nunta?! Se pare ca relatia dintre George si .

Andreea Balan a luat foc cand l-a vazut pe George Burcea. Ce a putut sa faca fostul concurent de la Ferma

S-au spus multe si s-au scris si mai multe despre divortul dintre Andreea Balan si George Burcea. Desi cantareata a facut lumina in acest caz, dand interviuri si declaratii, cu jumatati de masura, totusi, George Burcea a contracarat in Ferma. Oraseni vs. Sateni, acolo unde a fost concurent. Relaxarea si atmosfera din jur l-au facut .

George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar. Cum se simte femeia

George Burcea a vorbit despre mama sa. intr-o postare emotionanta pe Facebook, George Burcea i-a urat la multi ani mamei sale, dar a povestit si despre diagnosticul crunt primit de aceasta in urma cu cinci ani. George Burcea a vorbit despre diagnosticul primit de mama sa: cancer mamar George Burcea isi iubeste nespus mama. Acesta .

Andreea Balan ii da lovitura fatala lui George Burcea. Decizia halucinanta luata de artista

George Burcea, aflat in plin divort cu Andreea Balan, nu pierde nicio ocazie de a o ataca pe aceasta, mai ales ca artista are iubit. Andreea Balan se iubeste in prezent cu Tiberiu Argint, iar de George Burcea s-a despartit la inceputul acestui an. Andreea Balan, lovitura fatala lui George Burcea. Ce decizie a luat .

Averea Andreei Balan e colosala! Cati banii are, de fapt, in comparatie cu George Burcea

Andreea Balan este prezenta in lumea muzicii deja de zeci de ani, iar notorietatea dobandita i-au adus si sume frumusele in buzunare. Care este averea ei? George Burcea sta mai subtirel cu veniturile. Averea Andreei Balan. Artista isi permite sa-si faca toate poftele Andreea Balan are o cariera imensa in spate. Aceasta s-a facut cunoscuta .

Ferma 2020. Cine risca sa fie eliminat din emisiune. Concurentii s-au saturat de el: Toti vrem sa plece!

Momentele de suspans de la Ferma 2020 continua. Editia din aceasta seara se anunta a fi una incendiara, mai ales ca unii dintre concurenti doresc plecarea unui rival din competitie. Iata cine risca sa fie eliminat din emisiunea de pe Pro TV! Ferma 2020. Cine risca sa fie eliminat Dupa un conflict direct cu George .

Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020. Show total facut de vedeta

Anna Lesko este una din prezentele fierbinti din cadrul show-lui Ferma de la PRO TV. Si dupa cum se deruleaza lucrurile, se pare ca lsi s-au cam aprins calcaiele unora din concurenti. Ce a facut Anna Lesko la Ferma 2020 in ultimul episod difuzat, George Pistereanu si Annei Lesko au dormit impreuna, legati fiind in .

El e castigatorul Ferma 2020? Viviana Sposub a scapat porumbelul dupa ce a fost eliminata

Viviana Sposub a facut-o lata dupa ce a iesit din Ferma! Cine ar fi castigatorul editiei de anul acesta si cum s-a dat de gol cunoscuta asistenta de la Vorbeste Lumea? Fanii sperau ca vedeta sa puna mana pe marele premiu. Viviana Sposub spuen tot dupa ce a fost eliminata. L-a dat de gol pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )