Libnet.ro
UNICEF

08:45

George Bush NECRUTATOR cu Donald Trump: E un fanfaron egoist. Am votat cu Hilary Clinton

B1 B1,
George Bush NECRUTATOR cu Donald Trump: E un fanfaron egoist. Am votat cu Hilary Clinton

George H. Bush, presedinte al SUA in perioada 1989-1993, si-a exprimat convingerea ca actualul lider de la Casa Alba, Donald Trump, este un fanfaron care se lasa condus de propriul ego si a. continuă pe B1

Donald Trump a ramas fara Twitter, dintr-o gluma

Donald Trump reprezinta cel mai popular utilizator de Twitter de pe intregul mapamond, dar contul sau a fost sters in urma cu cateva ore. Donald Trump posteaza pe Twitterdin fotoliul sau prezidential sub pseudonimul @realdonaldtrump. Acelasi cont a fost dezactivat de curand pentru 11 minute, o valoare suficient de mare incat sa creeze tensiune printre [].

INCREDIBIL: Donald Trump nu exclude o intalnire cu Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump a facut o afirmatie remarcabila. El nu exclude o intrevedere directa cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un pentru a-l convinge sa renunte la ambitiile sale nucleare,.

FOTO VIDEO Oaspeti de seama americani in Japonia. Donald Trump, la golf, Melania a admirat perlele

Presedintele american, Donald Trump, a sosit duminica in Japonia, prima etapa a unui vast turneu asiatic dominat de amenintarea nucleara nord-coreeana si in cursul caruia se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin.

Oaspeti de seama americani in Japonia. Donald Trump, la golf, Melania a admirat perlele de cultura FOTO VIDEO

Presedintele american, Donald Trump, a sosit duminica in Japonia, prima etapa a unui vast turneu asiatic dominat de amenintarea nucleara nord-coreeana si in cursul caruia se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Liderul de la Casa Alba si-a inceput vizita in arhipelagul nipon cu o partida de golf cu premierul japonez, Shinzo Abe, iar prima doamna a descoperit arta japoneza a perlelor de cultura in cartierul de lux Ginza, din Tokyo .

Manifestatie pentru pace si impotriva lui Donald Trump la Seul

Sute de sud-coreeni au manifestat, astazi, la Seul, pentru pace si impotriva vizitei presedintelui american Donald Trump, care a inceput un turneu in Asia.

Donald Trump, amenintari la adresa presedintelui nord-coreean: Niciun dictator n-ar trebui sa subestimeze SUA

Donald Trump a lansat o amenintare voalata la adresa presedintelui Kim Jong-un, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Japonia. Potrivit The Guardian, in acest context, acesta a.

Sud-coreenii manifesteaza impotriva lui Donald Trump. Scandari pentru pace

Mii de sud-coreeni au manifestat duminica la Seul in favoarea pacii si in semn de protest impotriva apropiatei vizite a presedintelui american Donald Trump, relateaza AFP.

Coreea de Sud: PROTEST impotriva lui Donald Trump si in favoarea pacii

Vizita lui Donald Trump in Asia nu inseamna numai zambete, dimpotriva. Mii de sud-coreeni au manifestat duminica la Seul in favoarea pacii si in semn de protest impotriva.

Donald Trump anunta ca se va intalni cu Vladimir Putin in timpul turneului sau in Asia

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, in prima zi a turneului sau in Asia, ca se va intalni in timpul acestui turneu cu omologul sau rus, Vladimir Putin, relateaza AFP.

Donald Trump intr-un amplu turneu de vizite in Orientul indepartat. Ce tari va vizita

Presedintele american Donald Trump a inceput sambata o importanta vizita de 11 zile in Asia, in contextul tensiunilor legate de testele nucleare ale Coreei de Nord. Vizita pare a fi o.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )