Libnet.ro
UNICEF

18:45

George Friedman: Sistemul antibalistic din Romania nu poate contracara un atac masiv al Rusiei

Adevărul Adevărul,
George Friedman: Sistemul antibalistic din Romania nu poate contracara un atac masiv al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman. continuă pe Adevărul

George Friedman: Sistemul antibalistic din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

George Friedman, fondatorul si chairman-ul companiei de analiza strategica Stratfor, este de parere ca scutul antirachetad e la Deveselu nu poate contracara un atac masiv al Rusiei. Apararea antiracheta.

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax.

Cel mai important eveniment astronomic vizibil in 2016 din Romania poate fi vazut in direct, luni, la observatorul din Galati

Tranzitul lui Mercur peste discul Soarelui este considerat cel mai important eveniment cosmic vizibil din Romania in acest an. Maximul fenomenului astronomic va avea loc la ora 17 si 56 de minute. Se vor face observatii in spectrul vizibil si H-alfa, iar publicul are acces a sofisticata aparatura a Complexului Muzeal de Stiintele Naturii din Galati contra unei taxe modice.

Asociatia Municipiilor din Romania lupta pentru transparenta in administratia publica: Institutia semneaza mai multe protocoale pentru implementarea primului Portal pentru publicarea actelor administrative ale autoritatilor publice locale

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Oraselor din Romania AOR), Asociatia Comunelor din Romania ACoR) si Confederatia Patronala a.

VIDEO. Planeta MERCUR este vizibila din Romania. Ce masuri de siguranta recomanda specialistii

Luni dupa-amiaza, timp de numai cateva ore, planeta Mercur este vizibila din Romania. Acest fenomen, intalnit o data la cativa ani, devine posibil datorita trecerii planetei Mercur prin dreptul discului Soarelui.

Marea majoritate a spitalelor din Romania sunt pline de infectii ''

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania sunt afectate de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. El a declarat, sambata, la Botosani, ca situatia din sectorul sanitar este extraordinara de grava si asteapta ca ancheta Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sa lamureasca situatia.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

ALDE va creste si deveni primul partid din Romania

Daniel Constantin, copresedintele ALDE, a declarat astazi, la Vaslui, ca formatiunea pe care o conduce are sanse sa devina principala forta politica din Romania la alegerile de peste patru ani.

(P) Angajatii companiilor din Romania sunt asteptati la startul cursei B2RUN

B2RUN adauga Romania pe harta faimoasei curse internationale de alergare dedicata companiilor, alegand ca partener 7card. Benefit Seven, detinatorul 7card, ii provoaca pe angajatii companiilor inscrise sa alerge in echipe, in cadrul a doua curse marca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )