Libnet.ro
UNICEF

20:30

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in Statele Unite

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a declarat marti ca lucreaza la o vizita a premierului Mihai Tudose in aceasta toamna in SUA, potrivit Agerpres. Va fi o toamna foarte interesanta. Lucrez intens si la o vizita a primului ministru Tudose in Statele Unite, in aceasta luna septembrie vine si ministrul Apararii, speram ca si presedintii celor doua Camere vor avea intalniri cu omologii lor, se pregateste si cea mai mare misiune economica, a afirmat George Maior. continuă pe Hotnews

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat marti ca lucreaza intens pentru ca premierul Mihai Tudose sa fie primit intr-o vizita in SUA in aceasta.

Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul George Maior a declarat, marti, la Bucuresti, ca este convins ca in aceasta tomana va avea loc o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA, potrivit surselor din presa.

George Maior: Lucrez intens la o vizita a premierului Tudose in SUA in aceasta toamna. Ce planuri are pentru presedintii celor doua Camere

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat marti ca lucreaza intens la o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA in aceasta toamna. in plus, Maior a punctat faptul ca are speranta ca si presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, se vor avea intalniri cu omologii lor din SUA.

George Maior: Lucrez intens la o vizita a premierului Tudose in SUA in aceasta toamna

Ambasadorul Romaniei la Washington George Maior a declarat marti ca lucreaza intens la o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA in aceasta toamna.

George Maior ii raspunde lui Dragnea: ii recomand sa asigure resursele pentru ambasade, din punct de vedere al guvernarii

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, ii raspunde presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care spunea ca le-ar recomanda diplomatilor romani sa fie la fel de eficienti precum diplomatii straini in promovarea intereselor economice nationale. Maior ii recomanda si el lui Dragnea sa asigure resursele pentru ambasade, din punct de vedere al guvernarii, pentru a realiza acest lucru, aratand ca ambasadele au resurse foarte limitate.

George Maior: Am raspuns la toate intrebarile comisiei de ancheta. Intotdeauna raspund Parlamentului

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, fost director al Serviciului Roman de Informatii, a declarat marti ca a raspuns tuturor intrebarilor Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, insa a precizat ca, in cazul in care va fi chemat din nou, va raspunde solicitarii legislativului, potrivit Agerpres.

George Maior le da replica parlamentarilor ce ancheteaza alegerile din 2009

Ambasadorul George Maior, fost director SRI, a declarat ca a raspuns intrebarilor Comisiei parlamentare ce ancheteaza alegerile din 2009 si daca va fi chemat din nou, va raspunde solicitarii. Eu.

George Maior, declaratii in scandalul prezidentialelor. Fostul sef SRI: Vizita in sufrageria lui Oprea nu a fost ilegala sau imorala

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat marti, dupa ce cu o zi in urma, comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009 a cerut sanctionarea sa, ca in timpul vizitei in sufrageria lui.

George Maior nu a raspuns intrebarilor

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis, ieri, sa il informeze pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, referitor la faptul ca fostul director al SRI, ambasadorul George Maior, a refuzat sa raspunda intrebarilor forului.

UPDATE Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009 il va informa pe Klaus Iohannis ca George Maior nu a raspuns intrebarilor

Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 a decis, luni, sa il informeze pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cu privire la faptul ca fostul director al SRI ambasadorul George Maior a refuzat sa raspunda intrebarilor forului, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )