Libnet.ro
UNICEF

18:15

George Scutaru demisioneaza de la sefia PNL Buzau si se va suspenda din partid

B1 B1,
George Scutaru demisioneaza de la sefia PNL Buzau si se va suspenda din partid

Co-presedintele PNL Buzau, George Scutaru, a anuntat, miercuri seara, ca-si va depune demisia din fruntea organizatiei judetene si se va suspenda din partid pentru a putea deveni consilier al preseditelui Klaus. continuă pe B1

Deputatul de Buzau George Scutaru anunta ca va deveni consilier prezidential

Presedintele PNL Buzau, deputatul George Scutaru, isi va da demisia din Parlament pentru a face parte din echipa de consilieri a noului presedinte Klaus Iohannis.

Cristinel Romanescu, co-presedinte al PNL Buzau, alaturi de Cezar Preda

Cristinel Romanescu este preferatul conducerii centrale a Partidului National Liberal pentru a indeplini functia de co-presedinte al PNL Buzau, dupa ce unul dintre cei doi detinatori de drept al functiei, deputatul George Scutaru, va deveni consilier al sefului statului pe probleme de siguranta nationala.

Ludovic Orban, noul lider al grupului PNL din Camera Deputatilor. George Scutaru, consilier prezidential pe probleme de securitate nationala

Ludovic Orban, deputat PNL, a fost ales liderul grupului parlamentar PNL din Camera Deputatilor, cu 43 de voturi, castigand competitia cu colegul sau, Mihai Voicu, dupa ce George Scutaru, actalul lider, si-a depus mandatul pentru a deveni consilier prezidential.

BIOGRAFIE George Scutaru anunta ca va fi consilier prezidential pe probleme de securitate. Cine este George Scutaru

Deputatul PNL George Scutaru a anuntat marti ca va deveni consilier prezidential pe probleme de securitate, urmand ca vineri sa-si dea demisia din Parlament. Vezi in material o biografie a lui Scutaru.

George Scutaru va fi consilierul lui Iohannis pe probleme de securitate nationala: O sa demisionez din Parlament

Deputatul PNL George Scutaru a confirmat astazi ca se va alatura echipei prezidentiale a lui Klaus Iohannis. Liberalul s-a retras din functia de lider al grupului PNL din Camera Deputatilor, locul sau fiind ocupat de deputatul Ludovic Orban, urmand ca vineri sa-si dea demisia si din functia de parlamentar.

George Scutaru anunta oficial ca va fi consilier pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis

Deputatul George Scutaru a anuntat, marti, ca va deveni consilier prezidential pe probleme de securitate al presedintelui Klaus Iohannis. Fostul lider de Grup al PNL urmeaza sa-si dea demisia, vineri, din .

Klaus Iohanis o recomanda pe Alina Gorghiu la sefia PNL. Teodor Atanasiu renunta la candidatura si-i cere si lui Orban sa renunte/ Ludovic Orban anunta ca va continua cursa pentru sefia PNL

Klaus Iohannis o propune pe Alina Gorghiu pentru pozitia de presedinte al Partidului National Liberal, au declarat surse oficiale pentru B1TV. Anuntul lui Iohannis a fost facut miercuri seara, in timpul sedintei PNL. Postul de televiziune mai relateaza, citand surse din interiorul partidului, ca senatorul Teodor Atanasiu si-a retras candidatura pentru sefia formatiunii politice. In cursa ar ramane astfel Ludovic Orban, a carui candidatura a fost anuntata oficial, si Alina Gorghiu. UPDATE Teodor Atanasiu: I-am propus si lui Ludovic Orban sa ne retragem si sa lasam locul unui tanar. Alina Gorghiu a fost sufletul campaniei electorale. Orban nu vrea insa sa se retraga. Gorghiu va fi interimar pana la urmatorul Congres al PNL care va avea loc in 2017. UPDATE Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Nu ma retrag din cursa pentru sefia PNL. Orban spune ca nimeni nu i-a cerut sa se retraga din cursa.

UPDATE. Cum se trag sforile pentru sefia PNL. A aparut o candidatura-surpriza

Alina Gorghiu si Ludovic Orban se vor confrunta in cursa pentru sefia PNL, la sedinta de maine a Biroului Politic.

Ludovic Orban va candida pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, decizia sa candideze la sefia PNL, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte.

Crin Antonescu afirma ca il va sustine pe Ludovic Orban la sefia PNL / Despre Klaus Iohannis: Este un om care vorbeste putin si gandeste cat vorbeste

Crin Antonescu a declarat marti, pentru Gandul. info, ca il va vota pe Ludovic Orban la sefia PNL, in conditiile in care liberalii isi vor alege joi noul sef al partidului, dupa ce Klaus Iohannis a castigat cursa prezidentiala in fata lui Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )