Libnet.ro
UNICEF

15:15

George Simion: Vedem o intarziere legata de pensiile speciale pe circuitul legislativ. Numai declarativ, actualele forte din Parlament vor sa faca aceste schimbari (VIDEO)

B1 B1,
George Simion: Vedem o intarziere legata de pensiile speciale pe circuitul legislativ. Numai declarativ, actualele forte din Parlament vor sa faca aceste schimbari (VIDEO)

Liderul AUR, George Simion, a criticat, marti, la Parlament, intarzierea adoptarii bugetului, dar si asumarea unor decizii importante de catre actuala coalitie precum eliminarea pensiilor speciale pentru. continuă pe B1

GEORGE SIMION, AUR: Proiectul bugetului de stat nu a intrat in Parlament

Copresedintele AUR George Simion a criticat, astazi, intarzierea adoptarii bugetului de stat pe acest an, sustinand ca aceasta este generata de iresponsabilitatea sora cu incompetenta a actualului arc guvernamental.

George Simion, despre conditia impacarii cu Diana Sosoaca: Diavolul este orgolios, e ipocrit si face greseli

George Simion, liderul partidului AUR a dezvalui, in direct, ce probleme are cu Diana Sosoaca. Acesta o ataca in termeni duri si scoate la iveala toate conflictele pe care le-a avut cu fosta sa colega de partid in ultima perioada. Pe de alta parte, politicianul afirma ca ar avea sanse de impacare cu senatoarea, dar .

Un eurodeputat al Spaniei i-a adresat un mesaj lui George Simion, liderul partidului AUR

Un eurodeputat al Spaniei, Jorge Buxade, i-a adresat un mesaj lui George Simion, liderul partidului .

George Simion, adevarul despre Diana Sosoaca: Gloria si orgoliul i-au luat ochii. Ce spune despre impacarea cu avocata AUR

George Simion, presedintele AUR, partidul aflat in crestere in sondajele de opinie, dupa alegerile parlamentare de anul trecut, a spus adevarul despre relatia cu Diana Sosoaca, despre care spune ca mandria si orgoliul i-au luat ochii, dar ca daca isi schimba atitudinea, exista sanse de impacare.

Vlad Voiculescu, ridiculizat in Parlament, de George Simion: Una vorbim, alta fumam

George Simion l-a criticat pe ministrul USR PLUS de la Sanatate, Vlad Voiculescu, pentru faptul ca nu a luat masurile promise in sistemul sanitar, pentru a preintampina evenimentele nefericite, precum cel de la Sp.

George Simion, ironii la adresa lui Voiculescu in timpul motiunii: A venit taticul Ciolos ca sa va ia apararea?

Copreseidntele AUR, George Simion, l-a ironizat pe Vlad Voiculescu la motiunea de cenzura impotriva acestuia, dupa ce in sala de plen a venit si eurodeputatul Dacian Ciolos.

ORBAN: Sustinem introducerea pe ordinea de zi a plenului pentru votul final asupra proiectului de lege prin care se desfiinteaza pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat ca sustine introducerea pe ordinea de zi pentru votul final a proiectului de lege prin care sunt desfiintate pensiile speciale pentru parlamentari, mentionand ca acest lucru s-ar putea intampla miercuri, potrivit News.

Pensiile speciale, din nou sub reflector: cate sunt in Romania, care este valoarea medie, de fapt

In aproape fiecare interventie televizata, ministrul Muncii trebuie sa raspunda la intrebari despre pensiile speciale. Desi este improbabil ca acestea sa fie desfiintate, Raluca Turcan a.

Pensiile speciale nu pleaca nicaieri, niciodata, este imposibil: clarificarile lui Ciolos care te vor intrista

Pensiile speciale continua sa fie un subiect foarte aprins in politica romaneasca, din pacate, conform spuselor lui Dacian Ciolos, orice tentativa de eliminarea a lor poate fi desfiintata.

Alfred Simonis:Pensiile speciale puteau fi eliminate azi, dar n-au vrut. Orban si imaculatii din USR se tin cu dintii de pensiile speciale!

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat marti, din Parlament, ca a propus constituirea Comisiei de statut astazi la ora 15 pentru a vota eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, insa cei de la PNL, USR PLUS si UDMR au votat impotriva. Plenul convocat pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor ar urma sa aiba loc maine dupa plenul de la Camera Deputatilor, spune Simonis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )