Libnet.ro
UNICEF

18:16

Pensiile speciale, din nou sub reflector: cate sunt in Romania, care este valoarea medie, de fapt

Playtech Playtech,
Pensiile speciale, din nou sub reflector: cate sunt in Romania, care este valoarea medie, de fapt

In aproape fiecare interventie televizata, ministrul Muncii trebuie sa raspunda la intrebari despre pensiile speciale. Desi este improbabil ca acestea sa fie desfiintate, Raluca Turcan a. continuă pe Playtech

ORBAN: Sustinem introducerea pe ordinea de zi a plenului pentru votul final asupra proiectului de lege prin care se desfiinteaza pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat ca sustine introducerea pe ordinea de zi pentru votul final a proiectului de lege prin care sunt desfiintate pensiile speciale pentru parlamentari, mentionand ca acest lucru s-ar putea intampla miercuri, potrivit News.

Pensiile speciale nu pleaca nicaieri, niciodata, este imposibil: clarificarile lui Ciolos care te vor intrista

Pensiile speciale continua sa fie un subiect foarte aprins in politica romaneasca, din pacate, conform spuselor lui Dacian Ciolos, orice tentativa de eliminarea a lor poate fi desfiintata.

Meghan Markle este insarcinata din nou. A amanat vestea pana deja sarcina e vizibila.

Dupa ce vara trecuta a pierdut o sarcina, episod extrem de dureros despre care a vorbit public in urma cu ceva vreme, Meghan Markle este din nou insarcinata. A amanat vestea pana la momentul in care sarcina este deja vizibila.

Etna a erupt din nou. E cea mai mare eruptie a vulcanului din ultimii ani (VIDEO)

Vulcanul Etna din sudul Italiei a erupt din nou marti seara, informeaza La Repubblica. Mai precis, a erupt craterul din partea de sud-est a vulcanului, degajand lava si cenusa. O mica portiune conului.

Sotul Serenei Williams l-a facut din nou rasist, sexist si clovn pe Tiriac

Alexis Ohanian nu a uitat cuvintele lui Ion Tiriac despre Serena Williams si a postat din nou un mesaj agresiv la adresa acestuia pe retelele de socializare, dupa ce jucatoarea americana a invins-o pe Simona Halep, in sferturi, la Australian Open, conform News. ro.

Liga 1: CFR Cluj rateaza din nou ocazia de a urca pe primul loc (0-0 vs FC Voluntari) Moment controversat la poarta ilfovenilor

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, in compania echipei FC Voluntari. Ardelenii au ratat din nou ocazia de a urca pe prima pozitie in clasament se afla la egalitate de puncte cu liderul, dar FCSB are golaveraj mai bun).

Profesorii de la Colegiul Sincai ii scriu din nou Presedintelui Iohannis

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns.

Profesorii protestatari de la Colegiul Sincai ii scriu din nou presedintelui Iohannis: Ne-a ramas doar raspunsul dumneavoastra

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns. Scrisoarea vine dupa ce vineri a avut loc o discutie intre ministrul Educatiei, primarul Sectorului 4, directori, profesori si parinti, intalnire vazuta fara finalitate atat de profesorii contestatari cat si de reprezentantul parintilor, si cu doua zile inainte de termenul la care Judecatoria Sectorului 4 va lua in discutie cererea de evacuare a liceului formulata de primaria de sector.

Alfred Simonis:Pensiile speciale puteau fi eliminate azi, dar n-au vrut. Orban si imaculatii din USR se tin cu dintii de pensiile speciale!

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat marti, din Parlament, ca a propus constituirea Comisiei de statut astazi la ora 15 pentru a vota eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, insa cei de la PNL, USR PLUS si UDMR au votat impotriva. Plenul convocat pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor ar urma sa aiba loc maine dupa plenul de la Camera Deputatilor, spune Simonis.

Ciolos: Un proiect prin care sa fie eliminate toate pensiile speciale risca sa fie atacat la CCR intr-o prima etapa aceasta masura va fi luata doar in privinta pensiilor parlamentarilor si primarilor

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat ca intelege punctul de vedere al UDMR, care sustine eliminarea tuturor pensiilor speciale, dar a apreciat ca este de preferat ca intr-o prima etapa aceasta masura sa fie luata doar in ceea ce priveste pensiile parlamentarilor si primarilor, astfel incat sa nu existe riscul atacarii unui proiect mai amplu la Curtea Constitutionala, scrie Agerpres. Precizarile au venit in contextul in care vicepremierul Kelemen Hunor a mentionat miercuri ca UDMR doreste eliminarea tuturor pensiilor speciale, nu doar pentru o categorie de salariati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )