Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ger cumplit in Romania. Minime record pentru luna februarie, potrivit ANM

Playtech Playtech,
Ger cumplit in Romania. Minime record pentru luna februarie, potrivit ANM

Dupa temperaturile anormal de calde, iata ca meteorologii schimba foaia si anunta ca vine gerul. Astfel ca, temperaturile vor scadea pana la minus 20 de grade Celsius, in noapte de opt spre noua februarie 2020. De asemenea, urmatoarele nopti vor avea valori termice extrem de scazute. Ger cumplit in Romania! Pentru ziua de astazi, meteorologii . continuă pe Playtech

Noutati in Cazinoul Betano pentru luna februarie: premii zilnice si noi sloturi video

Luna februarie e una a noutatilor in Cazinoul Betano, locul unde te bucuri de cele mai noi sloturi video lansate in ultima perioada. Pe langa promotiile zilnice fara premii de rulaj, in februarie ai la dispozitie jocuri video precum Money Mouse Pragmatic), Burning Hot, 20 Burning Hot si 20 Super Hot EGT), Fortune Rangers NetEnt) sau Aztec Gold Megaways Isoftbet).

Al treilea an consecutiv de livrari-record pentru BMW Group in Romania

2019 este al treilea an consecutiv in care BMW Group Romania stabileste un record absolut de livrari pentru numarul de automobile, atingand cota-record de 3112 automobile. Cu un total de 2858 livrari, si marca BMW reuseste un nivel-record pentru al doilea an consecutiv, cu o crestere usoara de 3%. BMW Motorrad se afla la al 11-lea an consecutiv de crestere, atingand cota de 386 motociclete noi pe piata din Romania. MINI, cu o crestere de 15% fata de anul precedent, atinge cota de 263 unitati, a doua cea mai buna performanta din istoria marcii in Romania.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Prognoza meteo: Romania, lovita de ger cumplit. Ce ne asteapta in urmatoarele zile, unde mai ninge si cand se incalzeste

Iarna continua sa ne dea batai de cap. Ninsori si frig cumplit sunt anuntate in urmatoarele zile. Meteorologii spun ca abia de luni vremea isi mai revine sub aspectul precipiatiilor, dar si al valorilor termice. Pana atunci insa sunt asteptate minime de minus 20 de grade Celsius, temperaturi aduse de un val de aer polar.

Programul pentru Simona Halep in luna februarie

Dupa Australian Open, unde a ajuns in semifinale, pentru Simona Halep urmeaza cateva saptamani de pauza in circuit.

Despagubire record pentru o femeie din Vaslui. Victima va primi 20.000 de lei de la o firma de transport public pentru ca soferul autobuzul a pus frana brusc

O femeie din Vaslui a primit o despagubire record de 20. 000 de lei de la societatea de transport public local. Femeia a dat in judecata compania deoarece s-a ranit, dupa ce soferul a pus o frana brusca.

PSD si Pro Romania fac planuri pentru o alianta electorala

Dupa ce au votat impreuna pentru demiterea Guvernului Orban si au avut o propunere comuna de premier, Marcel Ciolacu si Victor Ponta sustin ca actuala colaborare dintre PSD si Pro Romania poate reprezenta un prim pas pentru constituirea unei aliante electorale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )