Libnet.ro
UNICEF

10:30

Despagubire record pentru o femeie din Vaslui. Victima va primi 20.000 de lei de la o firma de transport public pentru ca soferul autobuzul a pus frana brusc

Antena3 Antena3,
Despagubire record pentru o femeie din Vaslui. Victima va primi 20.000 de lei de la o firma de transport public pentru ca soferul autobuzul a pus frana brusc

O femeie din Vaslui a primit o despagubire record de 20. 000 de lei de la societatea de transport public local. Femeia a dat in judecata compania deoarece s-a ranit, dupa ce soferul a pus o frana brusca. continuă pe Antena3

Despagubire recort pentru o femeie din Vaslui. Victima va primi 20.000 de lei de la o firma de transport public

O femeie din Vaslui a primit o despagubire record de 20. 000 de lei de la societatea de transport public local. Femeia a dat in judecata compania deoarece s-a ranit, dupa ce soferul a pus o frana brusca.

O femeie din Constanta a murit dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente, la spitalul judetean

O femeie de 70 de ani din Constanta a murit dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Fiul femeii a depus plangere penala la politie in care ii acuza pe medici ca nu s-au ingrijit de starea mamei sale timp de o zi si o noapte, timp in care batrana a fost lasata sa astepte pe scaun, pe holul spitalului. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Potrivit reprezentantilor spitalului, femeia a fost incadrata, la sosirea la unitatea medicala, ca urgenta cod verde, ceea ce inseamna ca, potrivit legii, ea ar fi trebuit sa fie consultata in cel mult 60 de minute. Fiul femeii decedate dupa 16 ore de asteptare pe un scaun la Spitalul Judetean Constanta: Mi-a murit in brate Nu a venit niciun medic sa o consulte.

O femeie din Constanta A MURIT dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente

O femeie din Constanta a murit in bratele fiului sau, dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe un scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Femeia de 70 de ani a ajuns la spital pe 1.

O femeie din Missouri este sosia lui Meghan Markle

Se spune ca, pe lume, exista cel putin o alta persoana care ne seamana intocmai. Iar Meghan Markle si-a descoperit deja sosia! Este vorba despre o bloggerita din Missouri, mama a doi copii.

O femeie din China a fost arestata, dupa ce le-a ascuns autoritatilor ca a intrat in contact cu o persoana din zona epidemiei de coronavirus

O femeie de 36 de ani din Tianjin, un oras din nordul Chinei, a fost retinuta de Politia locala luni, dupa ce a ascuns deliberat autoritatilor faptul ca a intrat in contact cu o persoana aflata in zona afectata de epidemia de pneumonie virala cauzata de noul tip de coronavirus, a raportat agentia de presa Xinhua, citata de Reuters.

Amenda de 10.000 de lei pentru firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Harghita a efectuat un control la firma din Ditrau care a angajat doi srilankezi, iar la final inspectorii au amendat societatea cu 10. 000 de lei.

Interdictii pentru Romania, din partea Comisiei Europene

Comisia Europeana a adoptat luni doua decizii care interzic Lituaniei si Romaniei sa acorde autorizatii de urgenta nejustificate pentru pesticide care contin trei tipuri de neonicotinoide imidacloprid, clotianidin si tiametoxam), informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

Violeta Alexandru, despre liftiera de la minister: Contractul cu firma expirase Pentru mine si pentru angajatii din minister nu e necesar ca cineva sa fie angajat ca sa apese pe buton

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu precizari legate de liftiera de la minister, aratand ca, odata expirat contractul cu firma la care aceasta era salariata, nu a mai vrut prelungirea lui, deoarece nu este necesar ca cineva sa fie angajat pentru a apasa pe buton.

Guvernul britanic al lui Boris Johnson doreste controale vamale depline pentru bunurile din UE (presa)

Premierul britanic Boris Johnson se pregateste sa introduca controale vamale si la frontiera depline pentru toate bunurile din UE care intra in Regatul Unit dupa Brexit, intr-o tentativa de a pune presiune pe blocul comunitar in negocierile comerciale, relateaza ziarul The Daily Telegraph, preluat de Reuters si Press Association, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )