Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ger in toata tara pana joi, cu ninsori si viscol. Cod portocaliu de vremea rea pentru sapte judete pana la ora 20.00. Scolile, inchise in Capitala si in 11 judete

Adevărul Adevărul,
Ger in toata tara pana joi, cu ninsori si viscol. Cod portocaliu de vremea rea pentru sapte judete pana la ora 20.00. Scolile, inchise in Capitala si in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca va fi in continuare extrem de frig in intreaga tara. Pentru Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, precum si pentru Capitala se mentine codul portocaliu de ger, pana in 1 martie, la ora 10. continuă pe Adevărul

Capitala si 12 judete se afla in cea de a doua zi de cod portocaliu de ninsori si viscol. Temperaturi intre -21 si cel mult -11 grade in toata tara. Scolile, inchise in Bucuresti si in zece judete. Peste 20 de drumuri nationale sunt blocate

Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla marti, pentru a doua zi consecutiv, sub atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol. De asemenea, sunt in vigoare o atentionare cod galben de ninsori, vant puternic si viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, potrivit news. ro. Scolile sunt inchise si marti, in Bucuresti si in zece judete. Din cauza viscolului sunt blocate Autostrada Soarelui si A4 Ovidiu - Agigea, precum si peste 20 de drumuri nationale, in timp ce aproximativ 60 de trenuri au fost anulate, iar in Gara de Nord din Bucuresti trenurile ajung cu intarzieri de pana la 120 de minute.

UPDATE Capitala si 12 judete se afla in cea de a doua zi de cod portocaliu de ninsori si viscol. Temperaturi intre -21 si cel mult -11 grade in toata tara. Scolile, inchise in Bucuresti si in zece judete. Doua autostrazi, 30 de drumuri nationale si zeci

UPDATE Ora 10:00): Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla marti, pentru a doua zi consecutiv, sub atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol. De asemenea, sunt in vigoare o atentionare cod galben de ninsori, vant puternic si viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, potrivit news. ro. Scolile sunt inchise si marti, in Bucuresti si in zece judete. Din cauza viscolului sunt blocate Autostrada Soarelui si A4 Ovidiu - Agigea, precum si 30 de drumuri nationale. Ora 10:30: 85 de trenuri si 15 curse aeriene, anulate din cauza vremii nefavorabile.

UPDATE Infotrafic: Circulatie intrerupta pe patru drumuri nationale. Se circula in conditii de iarna in toata tara. Mai multe porturi au fost inchise

Circulatia este intrerupta, luni dimineata, pe DN51 Zimnicea - Viisoara, DN51A Zimnicea - Izvoarele, DN54 Moldoveni - Islaz si DN65 Turnu Magurele - Rosiori din judetul Teleorman, pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze pentru curatarea carosabilului, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. De asemenea, in acelasi judet, circulatia rutiera este intrerupta, din cauza vremii nefavorabile, pe sase drumuri judetene. In judetul Bacau, traficul este oprit pe DJ119 A Urechesti - Sascut) pe tronsonul cuprins intre comuna Urechesti km 0) si satul Contesti km 5 + 500), din cauza conditiilor meteo nefavorabile ninsoare si viscol). Varianta ocolitoare: comuna Urechesti - DN11A - Adjud - DN2 - comuna Sascut. Pentru Bucuresti si 12 judete din sudul si estul tarii meteorologii au emis o atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, valabila pana marti 27 februarie ora 14.

Ninsori, viscol si ger in Romania. Directorul ANM: Este un episod server

Directorul Administratie Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, a oferit, in exclusivitate pentru Antena 3, informatii detaliate despre vremea din urmatoarea perioada. Avem o avertizare de cod galben,.

Ninsori, viscol si ger in Romania. Directorul ANM: Este un episod sever

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, a oferit, in exclusivitate pentru Antena 3, informatii detaliate despre vremea din urmatoarea perioada. Avem o avertizare de cod galben,.

Infotrafic: Doua drumuri nationale inchise, se circula in conditii de iarna in toata tara

Portiuni din DN51 si DN51A sunt inchise in judetul Teleorman, din cauza zapezii adunate pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru Bucuresti si 12 judete din sudul si estul tarii meteorologii au emis o atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, valabila pana marti 27 februarie ora 14.

Infotrafic: Doua drumuri nationale inchise, se circula in conditii de iarna in toata tara

Portiuni din DN51 si DN51A sunt inchise in judetul Teleorman, din cauza zapezii adunate pe carosabil, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Pentru Bucuresti si 12 judete din sudul si estul tarii meteorologii au emis o atentionare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, valabila pana marti 27 februarie ora 14.

IARNA DEZLANTUITA: Drumuri si porturi inchise, trenuri anulate, cursuri suspendate. Temperaturi intre -22 si cel mult -11 grade in toata tara (VIDEO)

Capitala si 12 judete din sudul si estul tarii se afla marti, pentru a doua zi consecutiv, sub incidenta codului portocaliu de ninsori abundente si viscol. Sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul.

Gerul va persista, in Bucuresti, pana vineri: ninsori, vant puternic si temperaturi intre minus 19 si minus 7 grade Celsius

Gerul va persista, in Bucuresti, pana pe data de 2 martie, maxima termica nu va depasi minus 7 grade Celsius, in timp ce noaptea temperatura va cobori pana la minus 19 grade Celsius, posibil chiar mai scazuta la periferia orasului, conform prognozei speciale pentru Bucuresti emise de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru perioada 27 februarie - 2 martie 2018.

Vremea pana joi. Cum vor fi temperaturile pana pe 1 martie

De duminica, ora 10:00, pana luni, la 8:00, vremea va deveni deosebit de rece, chiar geroasa noaptea; temperatura maxima va fi de minus 5-minus 4 grade, iar cea minima in jurul a minus 10 grade. Temporar va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3156 seconds )